Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ξήλωσαν μαντεμένια καπάκια από φρεάτια στην Βράχα Ευρυτανίας, αλλάα συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν στην Βράχα Ευρυτανία τρία άτομα

sxares-mantemia5555

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για κλοπή στην περιοχή Βράχα Ευρυτανίας. Κατασχέθηκαν τρεις (3) μαντεμένιες σχάρες φρεατίων, τις οποίες οι δράστες είχαν καταστρέψει ολοσχερώς.

Σε ανακοίνωση τη Αστυνομικής διεύθυνσης Ευρυτανίας αναφέρεται ότι συνελήφθησαν, χθες (25-05-2012) το μεσημέρι στην περιοχή Βράχα Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φουρνά Ευρυτανίας, τρεις ημεδαποί ROMA ηλικίας 31, 28 και 26 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή.{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Ειδικότερα χθες το πρωί, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και το ακινητοποίησαν προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο ανωτέρω όχημα, ιδιοκτησίας του 28χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις μαντεμένιες σχάρες φρεατίων όμβριων υδάτων, τις οποίες οι δράστες είχαν καταστρέψει ολοσχερώς .

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει τις ανωτέρω σχάρες λίγες ώρες νωρίτερα χθες το πρωί από την κεντρική επαρχιακή οδό Βράχας – Φουρνάς, όπου ήταν τοποθετημένες επί του οδοστρώματος και αναγνωρισθήκαν από τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των δραστών στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων πράξεων.
Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι χθες (25-05-2012) το βράδυ, μετά από προφορική εντολή της κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας και η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί αρμοδίως.