Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

"5 από τα 19 μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπέρ της 17 Νοέμβρη”. Συγκλονιστική αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη

Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την ομιλία της στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ.

koufontinas-xiros166

"5 από τα 19 μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπέρ της 17 Νοέμβρη στο δικαστήριο" είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ προσθέτοντας οτι με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν πάντα σε αντίπαλα στρατόπεδα.

ntora-face4656Η κα Μπακογιάννη κατηγόρησε το κόμμα της αριστεράς για ανεύθυνο λαϊκισμό. Περιγράφοντας με δραματικούς τόνους την κατάσταση που θα επικρατήσει στη χώρα σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως οδηγεί με την πολιτική του τη χώρα στο γκρεμό. 

Απευθυνόμενη στους πολίτες που βιώνουν την κρίση, η κα Μπακογιάννη τόνισε πως υπάρχει ελπίδα για να ξεπεραστούν τα προβλήματα μόνο όμως μέσα από ένα συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης.

"Σχηματίσαμε ένα ισχυρό μεταρρυθμιστικό μέτωπο και δημιουργούμε μια κοινοβουλευτική δύναμη στη νέα βουλή για να νικήσει το λαϊκισμό" δήλωσε η κα Μπακογιάννη τονίζοντας πως "θα δώσουμε μαζί τη μάχη για τον αγώνα τον καλό , για την Ελλάδα και τους Έλληνες."

Η κα Μπακογιάννη στη αρχή της ομιλίας της δήλωσε συγκινημένη και εξέφρασε την εκτίμηση πως έκανε το σωστό συστρατευόμενη με τη ΝΔ . Χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση που πήρε με τον Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθάρισε όμως πως ήταν πολιτικά και ηθικά σωστή. {div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div} 

"Μπροστά μας έχουμε να δώσουμε τη μητέρα των μεγάλων μαχών , πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις" δήλωσε η κα Μπακογιάννη . “Το μέλλον της πατρίδας κρίνεται από εμάς, σήμερα είμαστε αντιμέτωποι με έναν πραγματικό κίνδυνο , οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Για να κερδίσουμε στις εκλογές πρέπει να αφήσουμε πίσω την ξύλινη γλώσσα, να βρούμε την αυτοπεποίθηση και να βγούμε έξω στους χώρους δουλειάς" τόνισε η κα Μπακογιάννη λέγοντας πως το διακύβευμα των εκλογών είναι σαφές.

" Η επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου μπορεί να γίνει αλλά με αξιοπιστία, εμείς δεν είμαστε ούτε τσαμπουκάδες, ούτε ικέτες, δεν ήταν ικέτης ο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν διαπραγματευόταν τη Συνθήκη των Σεβρών, δεν ήταν ικέτης ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν διαπραγματευόταν την ένταξη της χώρας στην Ευρώπη" τόνισε διευκρινίζοντας ότι κανείς δεν θα μας σταθεί αν δεν καταστήσουμε σαφές πως έχουμε το σχέδιο για τη σωτηρία της χώρας