Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Για νέο Δ.Σ. ψηφίζουν από το πρωί οι έμποροι του Καρπενησίου. Όλοι οι υποψήφιοι για το συμβούλιο και τις επιτροπές

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων στην Ε.Σ.Ε.Ε, πραγματοποιούν σήμερα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.emporikos-ekloges11

ΦΩΤΟ. Για νέο Δ.Σ., Ελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπους, ψηφίζουν οι έμποροι

Οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων στην Ε.Σ.Ε.Ε, γίνονται σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, από ώρα 10.00 το πρωί έως 15.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας.

«Η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές και η ψήφος μας θα κάνει τον σύλλογό μας πιο δυνατό, για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα την επόμενη μέρα», αναφέρει σχετικά το απερχόμενο Δ.Σ.

Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ανέρχονται σε 13. Από τις αρχαιρεσίες θα προκύψει 7μελές Δ.Σ. (πέντε τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη), με τους εμπόρους-μέλη του συλλόγου να έχουν δικαίωμα 1 έως 5 ψήφων. Η θητεία του συμβουλίου είναι τριετής, με την εν ενεργεία πρόεδρο, κα Σπυριδούλα Παπαδοπούλου, να είναι εκ νέου υποψήφια.

Αντίστοιχα, για την Ελεγκτική Επιτροπή οι υποψήφιοι είναι 3 (δικαίωμα 1 έως 3 ψήφων) και εκλέγονται όλοι, ενώ 5 υποψήφιους περιλαμβάνει ο κατάλογος για την αντιπροσωπεία στην Ομοσπονδία Εμπορίου Επιχειρηματικότητας Αν. Στ. Ελλάδας, με δικαίωμα 1-3 ψήφων και αριθμό εκλεχθέντων που θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

Οι υποψήφοι είναι οι εξής:

emporikos-ekloges3