Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Αξιοποίηση της Λίμνης Κρεμαστών: Η επόμενη ημέρα. Τι χρειάζεται για να καταθέσετε ζωντανά τις ερωτήσεις-επισημάνσεις σας

Μία σημαντική διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα την αξιοποίηση της Λίμνης των Κρεμαστών, θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανό χρόνο (realtime) την προσεχή Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, και ώρα 6.00 το απόγευμα.limni-ekdilosi-online1

Θα είναι η συνέχεια της σειράς εκδηλώσεων της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας - ΠΕ Ευρυτανίας, που θα ξεκινήσει το Σάββατο (13/6) με ξενάγηση στη λίμνη για δημοσιογράφους, αυτοδιοικητικούς, εκπροσώπους φορέων/συλλόγων κ.α.

Το ενδιαφέρον της online εκδήλωσης θα είναι, μεταξύ άλλων, το ότι θα υπάρχει η δυνατότητα ο διαδικτυακός επισκέπτης αυτής να καταθέτει γραπτώς τις ερωτήσεις - επισημάνσεις του οι οποίες και θα απαντηθούν - σχολιαστούν από τους ομιλητές. Για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει αλλά και να καταθέσει γραπτώς την άποψη του θα πρέπει να κάνει εγγραφή πατώντας ΕΔΩ.

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και μέιλ) και συναινέσετε, θα λάβετε μέιλ επιβεβαίωσης για την εγγραφή σας στην πλατφόρμα και τον σύνδεσμο όπου θα γίνει η διαδικτυακή εκδήλωση. Έτσι, θα μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά στη συζήτηση.