Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

ev media-logo

Υποτροφίες και φέτος στα Ευρυτανόπουλα, από τους ομογενείς των ΗΠΑ "Το Βελούχι". Η διαδικασία και οι προθεσμίες

 ypotrofies-velouchi-2019-omadiki

ΦΩΤΟ. Από την περυσινή απονομή υποτροφιών σε μαθητές/τριες σχολείων της Ευρυτανίας που διακρίθηκαν, από «Το Βελούχι»

Η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι», ανακοίνωσε πως θα απονείμει και φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, υποτροφίες σε Ευρυτάνισσες/Ευρυτάνες αποφοίτους Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, που φοίτησαν στα Λύκεια του νομού κατά το σχολικό έτος 2019-2020 και διακρίθηκαν για την επίδοσή τους και το ήθος τους. Κριτήρια επιλογής των υποψηφίων είναι η σχολική επίδοση, η οικογενειακή και η οικονομική τους κατάσταση.

Οι μαθήτριες/μαθητές της Γ’ Τάξης Γεν. Λυκείου και ΕΠΑΛ, πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά: Φωτοαντίγραφο του Απολυτηρίου Λυκείου ή ΕΠΑΛ, Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας (και σε περίπτωση μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης από την οικογένεια του μαθητή, υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από την εφορία), Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Ακολούθως, θα τις υποβάλουν απευθείας ή ταχυδρομικά στη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας (Κτήριο ΟΑΕΔ, Προφήτης Ηλίας-Καρπενήσι), έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφόρηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Δ.Δ.Ε. Ευρυτανίας στον κ. Ιωάννη Οικονομίδη και στο τηλ. 22370-80247.