Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

Δήμος Καρπενησίου: Προς ενοικίαση πέντε περίπτερα. Στις 26 Ιουνίου η δημοπρασία - Οι θέσεις και οι τιμές

Μετά την προκήρυξη των περιπτέρων που βρίσκονται επί της κεντρικής πλατείας Φουρνάς και επί της πλατείας του Προφήτη Ηλία (Ευρυτανικά Νέα, αρ. φυλ. 904/3-6-20), ο δήμος Καρπενησίου προχωρά στην εκμίσθωση -για χρονικό διάστημα δέκα ετών- ακόμη πέντε περιπτέρων εντός των διοικητικών του ορίων.periptero-lagkadia11

Πρόκειται για τα περίπτερα που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Αισώπου και Καβάφη (περιοχή Ευρυτάνων Αγίων), στη συμβολή των οδών Γ. Καραϊσκάκη και Καφαντάρη (Λαγκαδιά), επί της οδού Αθανασίου Καρπενησιώτη αρ. 45, επί της οδού Παύλου Μπακογιάννη έναντι του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου και επί της οδού Ζηνοπούλου αρ. 39.

Η δημοπρασία θα είναι πλειοδοτική, φανερή και προφορική και θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα του δήμου (οδός Ύδρας 6), την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, στις 10.00 το πρωί, ενώπιων της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Έλληνες πολίτες, αλλοδαποί πολίτες, ημεδαπά και αλλοδαπά νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα ή ενώσεις αυτών με την προϋπόθεση να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έγγραφα συμμετοχής. Τονίζεται πως κάθε συμμετέχων μπορεί να πλειοδοτήσει μόνο για μια θέση περιπτέρου.

Το κόστος ενοικίων

Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς του μηνιαίου μισθώματος διαμορφώνεται ως εξής: στα 120 ευρώ για το περίπτερο στη συμβολή των οδών Αισώπου & Καβάφη, στα 100 ευρώ για το περίπτερο στη συμβολή των οδών Γ. Καραϊσκάκη & Καφαντάρη και στα 150 ευρώ για τα υπόλοιπα περίπτερα στις οδούς Αθ. Καρπενησιώτη 45, Π. Μπακογιάννη και Ζηνοπούλου 39. Σημειώνεται πως κάθε προσφορά πρέπει να είναι τουλάχιστον μεγαλύτερη της προηγούμενης κατά το ποσό των πέντε (5) ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της διακήρυξης, των δικαιολογητικών εγγράφων συμμετοχής, καθώς και για την παραλαβή αντιγράφου αυτής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχείο Καρπενησίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2237350059 και 2237350075.