Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Η Ελένη Σιαξαμπάνη και πάλι Σύμβουλος του δημάρχου Καρπενησίου - 19 αιτήσεις υποβλήθηκαν συνολικά για μία θέση

Η αρχαιολόγος ΜΑ Ελένη Σιαξαμπάνη αναλαμβάνει και πάλι Σύμβουλος του Δημάρχου Καρπενησίου, Νίκου Σουλιώτη, σε θέματα "Πολιτισμού και Ιστορίας καθώς και επί θεμάτων προβολής του πολιτισμού", θέση την οποία κατείχε επίσης τα τελευταία χρόνια.siaxampani-souliotis

Μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος για μία θέση Συμβούλου του Δημάρχου Καρπενησίου, χθες 30 Ιουνίου 2020, δημοσιεύθηκε η πρόσληψη. "Προσλαμβάνουμε την Σιαξαμπάνη Ελένη του Σταύρου και της Αναστασίας, ως Ειδικού Συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, σε θέματα Πολιτισμού και Ιστορίας καθώς και επί θεμάτων προβολής του πολιτισμού και γενικότερα της τοπικής ιστορίας, καθώς και πολιτιστικής ανάπτυξης του Δήμου", αναφέρεται στην  ανακοίνωση της πρόσληψης.

Η κα Σιαξαμπάνη, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση Αρχαιολογία και με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στο παρελθόν, είχε εργασθεί ως αρχαιολόγος στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας και ως ωρομίσθια καθηγήτρια στο Γενικό Λύκειο Καρπενησίου, με την ειδικότητα της φιλολόγου.

Από το 2016 μέχρι και το καλοκαίρι του 2019, διατέλεσε Ειδική Σύμβουλος του δημάρχου Καρπενησίου σε θέματα Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού. Στις δημοτικές εκλογές του 2019, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Πλέον, αναλαμβάνει και πάλι τη θέση της Ειδικής Συμβούλου του Δημάρχου Καρπενησίου, ενώ χαρακτηριστικό είναι, σύμφωνα με την απόφαση πρόσληψης, ότι η επιλογή της για τη θέση του Ειδικού Συμβούλου Δημάρχου έγινε μεταξύ δεκαεννέα (19) άλλων υποψηφίων.