Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Καρπενήσι: Βρήκε ενοικιαστή το περίπτερο στο νοσοκομείο. Για ποια τρία περίπτερα δεν υπήρξε κανείς ενδιαφερόμενος

από την έντυπη έκδοση

Στην έγκριση του πρακτικού κατακύρωσης αποτελέσματος για την εκμίσθωση του δικαιώματος χρήσης περιπτέρων στην πόλη του Καρπενησίου, για χρονικό διάστημα των δέκα ετών, προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή.periptero-nosokomeio2020

Την Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 και ώρα 9:00 π.μ., η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Καρπενησίου, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους διασφάλισης δημόσιας υγείας. Λόγω απουσίας του δημάρχου, κ. Νίκου Σουλιώτη, στη συνεδρίαση προήδρευσε ο αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Λερογιάννης.

Το 5ο θέμα είχε τίτλο: «Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης αποτελέσματος για την εκμίσθωση του δικαιώματος χρήσης περιπτέρων που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Καρπενησίου, για το χρονικό διάστημα των δέκα (10) ετών».

Ο αντιδήμαρχος, κ. Κεραμάρης Δημήτρης, εισηγούμενος το θέμα, έθεσε υπόψη της επιτροπής το από 26/6/2020 πρακτικό εκμίσθωσης χρήσης περιπτέρων. Η επιτροπή διενέργειας είχε προβεί τότε στην αξιολόγηση των υποβληθέντων φακέλων των ενδιαφερομένων και στη διενέργεια της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος χρήσης περιπτέρων. Ο λόγος για πέντε (5) περίπτερα στην πόλη του Καρπενησίου. Σε ένα από αυτά, προέκυψε νέος εκμισθωτής, για τρία δεν υπήρξε κανείς ενδιαφερόμενος και για ένα δεν προσκομίστηκαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της φανερής, προφορικής, πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος χρήσης περιπτέρων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Καρπενησίου, για το χρονικό διάστημα των δέκα (10) ετών, και συγκεκριμένα: για την εκμίσθωση του περιπτέρου που βρίσκεται επί της οδού Παύλου Μπακογιάννη, έναντι του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, υπήρξε ενδιαφερόμενος. Πρόκειται για τον Ηλία Τριανταφύλλου, που κατέθεσε πλήρη φάκελο και οικονομική προσφορά μηνιαίου καταβαλλομένου μισθώματος 150 ευρώ.

Θα αναλάβει την εκμίσθωση του περιπτέρου στο νοσοκομείο, όμως, παράλληλα, το περίπτερο επί της Ζηνοπούλου (πλησίον Ι.Ν. Παναγίας), που σήμερα εκμισθώνει, θα κλείσει -και αυτό γιατί δεν υπήρξε κανείς ενδιαφερόμενος για το ενοικιάσει.

Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, επίσης, για την εκμίσθωση του περιπτέρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αισώπου & Καβάφη (περιοχή Ευρυτάνων Αγίων), αλλά και αυτού στη συμβολή των οδών Γ. Καραϊσκάκη και Καφαντάρη (Λαγκαδιά). Για την ενοικίαση του περιπτέρου που βρίσκεται επί της οδού Αθανασίου Καρπενησιώτη, αρ. 45, υπήρξε ενδιαφερόμενος, αλλά δεν προσκόμισε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και έτσι αποκλείστηκε.