Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Την πρόσληψη 2 ατόμων, ως πλήρωμα ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Καρπενησίου, υπέγραψε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης

Την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για 24 μήνες, υπέγραψε χθες ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ Φώτης Σερέτης. Για το ΕΚΑΒ Καρπενησίου, προσελήφθησαν δύο άτομα πλήρωμα ασθενοφόρου. seretis-ekab-2243234

Μόλις πριν λίγο καιρό γράφαμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η πρόσληψη προσωπικού, ώστε να ενισχυθεί το ΕΚΑΒ Καρπενησίου και ειδικότερα να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας Φραγκίστας με προσωπικό, για τη λειτουργία των ασθενοφόρων. 

Χθες Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης, υπέγραψε την πρόσληψη "λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για να την κάλυψη επιτακτικών αναγκών", σε όλες τις Υγειονομικές μονάδες της διευρυμένης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας. 

Για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, προσελήφθησαν 2 άτομα ως επικουρικό προσωπικό του κλάδου ΔΕ "ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ", στο ΕΚΑΒ Λαμίας (τομέας Καρπενησίου). Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται για χρονικό διάστημα 24 μήνες. 

Το σοβαρό πρόβλημα το οποίο υπάρχει στο Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας, θα μπορούσε να λυθεί, τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, με την μετάταξη του συγκεκριμένου επικουρικού προσωπικού, ενώ δίνεται η δυνατότητα ανανέωσης των συμβάσεων και για τα επόμενα χρόνια. 

Και δύο επικουρικοί εμφανιστές

για το ακτινολογικό τμήμα στο Νοσοκομείο Καρπενησίου

Εξάλλου, την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, υπέγραψε και 2 ακόμη προσλήψεις επικουρικού προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για 24 μήνες, ειδικότητας "Xειριστών – Eμφανιστών", ώστε να τοποθετηθούν στο Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείο Καρπενησίου.