Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ) Καρπενήσι: Σε εξέλιξη, γενναιόδωρες εκπτώσεις από τα καταστήματα. Να μην ξαναγίνει το παζάρι, ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος

Με αφορμή την ακύρωση του φετινού παζαριού του Προφήτη Ηλία, ο Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου προχωρά, όπως είχαν προαναγγείλει τα Ευρυτανικά Νέα, σε περαιτέρω -πέραν των θερινών εκπτώσεων- μείωση τιμών.ekptoseis-afisa-zinopoulou

Με σύνθημα «Παζάρι μπορεί να μην έχουμε, Super Εκπτώσεις όμως έχουμε», το διάστημα από την Τετάρτη 29 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, τα καταστήματα διαθέτουν τα προϊόντα τους σε συμφέρουσες τιμές, σε σταθερά υψηλή ποιότητα και ποικιλία εμπορευμάτων.

Μέχρι τώρα, λέει στα Ευρυτανικά Νέα, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου, κα Σπυριδούλα Παπαδοπούλου, στην προωθητική δράση συμμετέχει περίπου το 50% των εμπορικών καταστημάτων της πόλης, ποσοστό που πιθανολογείται πως θα σταδιακά θα αυξηθεί. Οι καταναλωτές θα βρουν στα μαγαζιά της πόλης, τονίζει, εξαιρετική ποιότητα και ποικιλία προϊόντων, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, όπως λέει, πάγιο αίτημα των τοπικών εμπόρων είναι η κατάργηση του παζαριού, αίτημα που έχει κατατεθεί και στις αρμόδιες αρχές (τον Δήμο Καρπενησίου), λόγω των απωλειών εσόδων που επιφέρει στην  -ούτως ή άλλως- συρρικνούμενη και χειμάζουσα τοπική αγορά.

Η κίνηση στα καταστήματα βαίνει σταδιακά αυξανόμενη τις τελευταίες ημέρες και θα κορυφωθεί στη διάρκεια του Αυγούστου, προσθέτει, αν και οι απώλειες από την υγειονομική κρίση και το lockdown δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν.

BINTEO