Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Μεγάλη επιτυχία για την ΑΛΑΚ στο Λουτράκι, πέτυχε το «1-2» με Ράπτη και Τσιάκα - Πέντε Καρπενησιώτες στη 16άδα

Η πιο επιτυχημένη εκπροσώπηση οδηγών της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου σε αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος drift, σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο (1-2/8) στο Λουτράκι.raptis-tsiakas-loutraki-alak

Στην κατηγορία StreetLegal, σε σύνολο 27 συμμετεχόντων, πέντε (5) οδηγοί από το Καρπενήσι πήραν την πρόκριση για τη 16άδα. Εκεί, την Κυριακή 2 Αυγούστου, ο Πάνος Ράπτης (Nissan 200SX) κατέκτησε την πρώτη θέση, με τον Κώστα Τσιάκα (Opel Ascona) να κατατάσσεται δεύτερος. Οι δύο Καρπενησιώτες βρέθηκαν στον μεγάλο τελικό και χάρισαν άφθονο θέαμα.

Η ΑΛΑΚ κυριάρχησε στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ και οι υπόλοιποι οδηγοί της είχαν αξιόλογα πλασαρίσματα: Ο Γιάννης Παπαβασιλείου (BMW E36) ήταν 8ος, ο Γιώργος Θεοδωρογιάννης (Subaru GC8 Impreza) τερμάτισε στη 10η θέση και ο Θανάσης Παχής (BMW E36) ήταν 13ος.

Η σταθερά ανοδική πορεία των οδηγών της ΑΛΑΚ συνεχίζεται και δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με τη συνδρομή της λέσχης και χορηγών που στηρίζουν την προσπάθειά τους, οι Καρπενησιώτες οδηγοί εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές στα πανελλήνια πρωταθλήματα drift.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση που κυκλοφορεί την Τετάρτη 5/8/2020

(ΦΩΤΟ των συμμετεχόντων αυτοκινήτων: Γεωργία Αντωνιάδη/ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Ευρυτανικά Νέα)