Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας με δωρεά διαμονή και σίτιση στην εστία

ekklisiastiko-lykeio111

Από το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας γνωστοποιείται ότι το σχολείο μας, το οποίο ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας και είναι ισότιμο με όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα λειτουργήσει και κατά το επόμενο σχολικό έτος 2012-2013 υπό ενιαία διεύθυνση.

Συμφωνα με την διευθύντρια του εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας κα Παναγιώτα Παπακώστα, διδάσκονται όλα τα μαθήματα Γενικής Παιδείας, Θεωρητικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, ενώ λειτουργούν εργαστήρια Φυσικοχημείας και Πληροφορικής. Το σχολείο διαθέτει επίσης οργανωμένη δανειστική βιβλιοθήκη και Παρεκκλήσι για τις ιερές ακολουθίες.{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Γονείς, κληρικοί και λαϊκοί, και όλοι όσοι αναζητούν για τα παιδιά τους ένα Πρότυπο Εκπαιδευτήριο προκειμένου να σπουδάσουν δωρεάν σε ήρεμο φυσικό, πνευματικό και προπαντός ορθόδοξο και ελληνικό περιβάλλον, ας γνωρίζουν ότι μπορούν να φοιτήσουν στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας, το οποίο έχει σημαντική παρουσία και προσφορά στην Παιδεία, την Εκκλησία και τον τόπο μας.

Στους εκτός Λαμίας μαθητές υπενθυμίζουμε ότι στο χώρο του Σχολείου παρέχεται δωρεάν διαμονή και σίτιση από την Περιφερειακή Εκκλησιαστική Εστία, η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος. Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που η οικονομική κρίση μαστίζει όλο και περισσότερες οικογένειες, η φιλοξενία που παρέχει το σχολείο μας μπορεί να φανεί σε πολλούς πολύτιμη.

Για τις εγγραφές των μαθητών μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 22310-21381 & 22310-22576.

Για τη διαμονή των μαθητών στην Περιφερειακή Εστία μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος: κ. Μπολτέτσο Τριαντάφυλλο, Διευθυντή Περιφερειακής Εστίας, στα τηλέφωνα 22310 50551 και 22310 50552-3. Fax: 22310 50554.