Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Α.Ο. Ποταμιά. Απονομή κυπέλλου 2019-'20 και φιλικό με τη Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Τα νέα δεδομένα που προέκυψαν λόγω πανδημίας, άλλαξαν άρδην τον προγραμματισμό και τα χρονοδιαγράμματα και στον τοπικό αθλητισμό. Στο ποδόσφαιρο, η Ποταμιά, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, κατέκτησε με… κλήρωση το τρόπαιο της κυπελλούχου. Η αναστολή κάθε αγωνιστικής δράσης στα τοπικά, είχε ως αποτέλεσμα το Κύπελλο 2019-2020 να κριθεί στην κληρωτίδα, με την Ποταμιά να στέκεται πιο τυχερή από τον φιναλίστ Αίολο.1

Η απονομή του κυπέλλου έγινε την περασμένη Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020, στις 5.00 το απόγευμα, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου. Πριν την έναρξη φιλικού αγώνα με τη Μύκονο, οι Μεγαλοχωρίτες σήκωσαν το τρόπαιο της περυσινής χρονιάς και ευχήθηκαν αντίστοιχες επιτυχίες και στην προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Ο αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. Γιάννης Σβερώνης και ο πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Γιώργος Παπαντζίμας, παρέδωσαν το τρόπαιο στους Μεγαλοχωρίτες, ενώ είχε προηγηθεί η απονομή μεταλλίων -άνευ… χειραψιών και εναγκαλισμών, ελέω κορονοϊού- σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Παρόντες ήταν οι άνθρωποι της Ένωσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας κ. Γιάννης Καλύβας, διοικητικοί παράγοντες του ΑΟ Ποταμιά κ.α.

Στα αγωνιστικά, η Ποταμιά ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την ΑΕ Μυκόνου, στο 70λεπτο φιλικό που ακολούθησε της απονομής. Η ευρυτανική ομάδα έδειξε καλά στοιχεία και στάθηκε επάξια απέναντι στους Μυκονιάτες, που βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας (αναχωρούν στις 14/8). Το σκορ διαμόρφωσε στο 30’ ο Κάρδαρης.

2

3

6

4

7

5