Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο Καρπενήσι με τον Γιώργο Πετράκη και τους συνεργάτες του να προετοιμάζουν τους ποδοσφαιριστές κατάλληλα εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.6

Οι Φθιωτοί προπονούνται πρωί και απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ ικανοποίηση εκφράζει η ομάδα και για τις συνθήκες του χλοοτάπητα. 

Όπως εξάλλου γράφουν τα Ευρυτανικά Νέα, την Τετάρτη 19/8, στις 18:00 το απόγευμα (Αθλητικό Κέντρο), θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα τεστάρουν το επίπεδο των ποδοσφαιριστών τους, σε ένα παιχνίδι που οι δύο προπονητές θα εστιάσουν στην εφαρμογή του αγωνιστικού πλάνου και λιγότερο στο αποτέλεσμα. Υπενθυμίζεται ότι και στους φιλικούς αγώνες εφαρμόζεται αυστηρά το Υγειονομικό πρωτόκολλο σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ και δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών.

Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία έφθασε στην ευρυτανική πρωτεύουσα τη Δευτέρας 10 Αυγούστου και διαμένει στο ξενοδοχείο Μοντάνα. Ύστερα από 10ήμερη προετοιμασία, η ομάδα αναχωρεί για τη Λαμία την Πέμπτη 20/8.

1

2

3

5

7

8

9

10