Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Οι Evanescence live στην Αθήνα

Οι Evanescence έρχονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, για μία συναυλία την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.

enanescense

Το συγκρότημα που μάγεψε τις καρδιές εκατομμύριων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, με τον ανατρεπτικό rock και σκοτεινό ήχο του, επιστρέφει στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία.

Οι Evanescence σχηματίστηκαν το 1995, από την τραγουδίστρια του συγκροτήματος Amy Lee και τον πρώην κιθαρίστα του γκρουπ Ben Moody.

Η ιστορία ξεκινά από το Little Rock του Arkansas στην Αμερική. Το γκρουπ αφού ηχογράφησε δύο EP και το demo CD Origin, κυκλοφόρησε το 2003 το πρώτο του album “Fallen”, που απέσπασε 2 βραβεία Grammy και πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Η αρχή έγινε με το τραγούδι τους “Bring Me To Life” κατέκτησε τα music charts σε όλο τον κόσμο και ακολούθησαν οι εξίσου μεγάλες επιτυχίες “My Immortal”, “Going Under” και “Call Me When You ’re Sober”, που καθιέρωσαν τους Evanescence στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Ένα χρόνο μετά, το γκρουπ κυκλοφόρησε το πρώτο live album του “Anywhere But Home”, το οποίο πούλησε πάνω από 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Παρά τις συνεχείς αλλαγές στην σύνθεσή τους, το 2011 κυκλοφόρησαν νέο album με τίτλο το όνομά τους, για έναν βασικό λόγο: θεωρούν ότι 15 χρόνια μετά την ίδρυσή τους, έχουν κυκλοφορήσει το καλύτερο album της καριέρας τους με έντονα στοιχεία rock!

H Amy Lee με τα αξεπέραστα φωνητικά της και τους ταλαντούχους μουσικούς της, ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στην σκηνή, για να χαρίσει στους θαυμαστές της δυνατές στιγμές, ενώ όπως χαρακτηριστικά λέει και η ίδια “Αυτές οι στιγμές με τους θαυμαστές μας, είναι σαν μια γιορτή, σαν οικογενειακή μάζωξη! Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που θα είμαστε ξανά μαζί!”. 

Κι εμείς ανυπομονούμε να “ροκάρουμε” μαζί τους, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”.

Θέατρο Βράχων
«Μελίνα Μερκούρη», Βύρωνας
Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012
Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.30
Τιμές εισιτηρίων: 35 ευρώ (για τα 1.000 πρώτα εισιτήρια), 40 ευρώ.
www.culturenow.gr