Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ορισμό Δικηγόρου για τη Συνεταιριστική Λαμίας αποφάσισε ο δήμος Καρπενησίου

sineteristiki-karpenissi1

Σε ανακοίνωση του δήμου Καρπενησίου αναφέρεται: “Σε συνέχεια της δήλωσης του Δήμαρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη ενάντια στο κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και της επικοινωνίας του με τον Δήμαρχο Λαμίας κ. Γιώργο Κοτρωνιά, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκε δικηγόρος προκειμένου να γίνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδας.

Οι Δήμοι της περιφέρειας αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στη Συνεταιριστική Τράπεζα, θεωρώντας ότι η απόφαση αυτή αποτελεί καίριο πλήγμα για την τοπική οικονομία.

Ο Δήμος Καρπενησίου, στηρίζοντας τη λειτουργία της Συνεταιριστικής Τράπεζας και τους εργαζομένους της, θεωρεί ότι, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουν να συνδράμουν έτσι ώστε να επιτευχθεί η επαναλειτουργία της, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο, τη βιωσιμότητά της και διατηρώντας τις θέσεις εργασίας”.

Διαφώνησε η αντιπολίτευση
Ωστόσο, η αντιπολίτευση, στη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαφώνησε κάθετα, θεωρώντας ότι ο δήμος δεν μπορεί να εμπλακεί σε μια ιδιωτική υπόθεση.

Η απόφαση τελικά ελήφθη κατά πλειοψηφία.