Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo


Διαβάστε τα... "ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ" Θυμάστε εκείνο το "θα πάω για κυνήγι" του Κοντογεώργου;

kinigos3333333

Διαβάζω σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. “Οι Κυνηγοί με τη Νέα Δημοκρατία”. Ο Πρόεδρος του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών κ. Γεώργιος Τσαγκανέλιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με χαρά πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών τον κ. Νικόλαο Σταθόπουλο, Πρόεδρο της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας. Τέτοιες πρωτοβουλίες, πιστεύουμε ότι θα τύχουν της επιδοκιμασίας των Ελλήνων Κυνηγών». Στην Ευρυτανία, υπάρχουν περίπου 2.000 κυνηγοί και βάλε. Άρα, να υποθέσουμε ότι μετά την κεντροδεξιά συμμαχία θα υπάρξει και συμμαχία με τους κυνηγούς; Δηλαδή εκείνο το “θα πάω για κυνήγι” του Κώστα Κοντογεώργου, να υποθέσω ότι υπήρξε... προφητικό;{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}


Έπεσε ξύλο στο Γηροκομείο. Δεν τους έφταναν τα προβλήματα τα οικονομικά και τα άλλα, έχουν και τους ευέξαπτους ηλικιωμένους. Στο περιστατικό που έγινε τη Δευτέρα το μεσημέρι, ένας 91χρονος επιτέθηκε,  άγνωστος ο λόγος, σε 52χρονο άτομο με ειδικές ανάγκες, προκαλώντας του τραύματα στο κεφάλι. Το θύμα γλίτωσε από τον 91χρονο όταν μπήκαν μπροστά άλλοι ηλικιωμένοι και τον σταμάτησαν. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, αλλά οι γιατροί έδωσαν εντολή να μεταφερθεί στη Λάρισα για αξονική τομογραφία. Ο ξυλοδαρμός του ανάπηρου άντρα, ανάγκασε τη διοίκηση του Γηροκομείου να διώξει τον ευέξαπτο ηλικιωμένο από το Γηροκομείο, καλώντας την οικογένειά του να τον πάρει στο σπίτι,  αφού δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί προβλήματα.


Παρατηρώντας τον τελευταίο καιρό τι "τραβάει" η κ. Λαγκάρντ από την άτυχη δήλωση σε συνέντευξή της σε εφημερίδα, όπου είπε ότι "οι Έλληνες επιτέλους πρέπει να πληρώσουν τους φόρους τους" και την προσπάθειά της μετά να ανασκευάσει λέγοντας ότι σέβεται τους Έλληνες κ.λπ., θυμήθηκα τη συνέντευξη του Δημήτρη Χρυσικού στα "Ευρυτανικά Νέα", ο οποίος είπε ότι “είναι "θύμα" του Κοντογεώργου” και την κριτική που δέχθηκε. Μάλιστα, υπήρξε ακόμη μεγαλύτερη κριτική όταν, θέλοντας να ανασκευάσει, κατέληξε να υποδεικνύει τους τίτλους των εφημερίδων. Κάτι παρόμοιο λοιπόν "έπαθε" και η Λαγκάρντ και τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Βέβαια, σε τοπικό επίπεδο σύντομα όλα ξεχνιούνται.


Άκουσα ένα ωραίο και θέλω να σας το μεταφέρω. Το είπε ο Θανάσης Καραγιαννόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο σχολιάζοντας την "κεντροδεξιά συμμαχία", υπενθυμίζοντας στους δημοτικούς συμβούλους ότι προεκλογικά και προ-συμμαχίας, ο εκλεγμένος βουλευτής κ. Κοντογεώργος φέρεται να είχε πει -θεωρώντας ότι το Δημαρχείο αποτέλεσε στρατηγείο της ΔΗ.ΣΥ. στην Ευρυτανία, δεδομένου ότι ο δήμαρχος κ. Κώστας Μπακογιάννης είναι στέλεχος της ΔΗ.ΣΥ.- περίπου κάτι σαν: "από αύριο θα κατεβάσω την πινακίδα της ΔΗ.ΣΥ. από το Δημαρχείο και θα ανεβάσω ξανά την πινακίδα Δημαρχείο." Ο κ. Καραγιαννόπουλος αναρωτήθηκε αν τώρα, μετά την κεντροδεξιά συμμαχία, ισχύει η καταγγελία ή θα προστεθεί και το όνομα του βουλευτή από κάτω(!), και έπεσε πολύ γέλιο στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Το τι τσακωμός έγινε στα κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ,  ΔΗ.ΣΥ.) για το ποιος θα μπει επικεφαλής, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Δεν συμφωνούν όλοι ούτε με τον Τσιτσάνη, ούτε με τον Δημητρόπουλο. Ειδικά με τον Τσιτσάνη υπήρξε, όπως μαθαίνω, ακόμη και ρήξη. Με τον Κοντογεώργο όλοι λένε “ναι”.