Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

"Είστε όλες και όλοι πολύτιμοι! Το μέλλον σάς ανήκει!". Το μήνυμα της Διευθύντριας ΔΔΕ Ευρυτανίας, κας Βασιλικής Ηλιοπούλου

Μήνυμα προς τους εφετινούς υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, απέστειλε η νέα Διευθύντρια Δ/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας, κα Βασιλική Ηλιοπούλου, όπου αναφέρει τα εξής:panellinies-2019-gel-bathmoi

"Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, που είδαν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, παρά τις όποιες δυσκολίες και εμπόδια αντιμετωπίσαμε με την πανδημία.

Αγαπητά μου παιδιά, ένα νέο κεφάλαιο ζωής ξεκινά, ένας καινούριος κύκλος αρχίζει να υφαίνεται στη ζωή σας, με νέες εμπειρίες και πρωτόγνωρα βιώματα, νέες προκλήσεις αλλά και προσκλήσεις για εμπλουτισμό γνώσεων που κατά την διάρκεια της σχολικής σας πορείας αποκτήσατε, για ενίσχυση ικανοτήτων και δεξιοτήτων που έχετε ήδη καλλιεργήσει καθώς και για χάραξη νέων στόχων και σχεδίων ώστε να βιώσετε την πραγματικότητα των προσδοκιών και των ονείρων σας.

Οι πιο θερμές ευχές μας για να έχετε επιτυχείς σπουδές και τη σταδιοδρομία που επιθυμείτε ας σας συνοδεύουν σε κάθε σας βήμα.

Όσες και όσοι δεν καταφέρατε να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας να γνωρίζετε ότι τίποτε μα τίποτε δεν τελείωσε, το ταξίδι μόλις αρχίζει και τίποτε δεν χάθηκε. Με επιμονή, υπομονή, δουλειά και προσήλωση στους στόχους σας, τα όνειρά σας σύντομα θα πραγματοποιηθούν και οι επιθυμίες σας θα δικαιωθούν.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους γονείς και στις οικογένειες όλων των παιδιών για τη στήριξη, αρωγή και βοήθεια που τους παρείχαν στην δύσκολη και απαιτητική εκπαιδευτική διαδρομή τόσων χρόνων όσο και στους εκπαιδευτικούς που τιμώντας στο ακέραιο το λειτούργημά τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην εκπλήρωση και αίσια ευόδωση των στόχων τους.

Και μην ξεχνάτε: Είστε Όλες και Όλοι Πολύτιμοι! Το Μέλλον σας Ανήκει!".