Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

ΚΙΠΕ. Σε εξέλιξη ψηφοφορία για τα καλύτερα έργα που έφτιαξαν μικροί & μεγάλοι το καλοκαίρι στα χωριά (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότερα από 230 έργα παιδιών και ενήλικων εκτίθενται εδώ και λίγες ημέρες στους χώρους του Κέντρου Ιστορίας Πολιτισμού Ευρυτανίας. Πρόκειται για την έκθεση με τίτλο «Η ιστορία της Ευρυτανίας μέσα από την τέχνη», που ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.kipe-ekthesi1

Είναι τα έργα που δημιουργήθηκαν από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Museums Summer Camp - Καλοκαιρινές Γιορτές Μουσείων Ευρυτανίας 2020, που υλοποίησε τον Αύγουστο το ΚΙΠΕ σε ολόκληρη την Ευρυτανία -συνολικά σε δώδεκα χωριά, στους δήμους Καρπενησίου και Αγράφων.

Δημιουργίες χαρακτικής, ζωγραφικής, γλυπτικής, κατασκευών, ψηφιδωτών κ.α. περιλαμβάνει η ενδιαφέρουσα έκθεση, που απέκτησε διαγωνιστικό χαρακτήρα και ήδη η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη. Όσοι επισκέπτονται το μουσείο (πάντα με τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου), αφού περιηγηθούν στην έκθεση, μπορούν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους έργα -ένα για κάθε μία από τις 12 Τοπικές Ενότητες όπου βρέθηκε το ΚΙΠΕ μέσω του Summer Camp (Άγραφα, Αν. Φραγκίστα, Γρανίτσα, Ραπτόπουλο, Βίνιανη, Αγία Τριάδα, Φουρνά, Κρίκελλο, Προυσό, Μεγ. Χωριό. Κορυσχάδες, Στένωμα).

«Τα έργα της έκθεσης θα εκτίθενται στο χώρο του μουσείου από τις 29 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου. Επίσης, θα μπορείτε να ψηφίζετε το αγαπημένο σας έργο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του μουσείου (Facebook, Instagram) και δια ζώσης στο χώρο του μουσείου τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας θα απονεμηθούν στους διακριθέντες τιμητικοί έπαινοι και βραβεία», αναφέρει σχετικά το ΚΙΠΕ.

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα καλύτερα έργα. Περισσότερα στη σελίδα του ΚΙΠΕ και στα κοινωνικά δίκτυα.kipe-ekthesi2

kipe-ekthesi3

kipe-ekthesi4

kipe-ekthesi5

kipe-ekthesi6