Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες για το Καρπενήσι Φούτσαλ. Άρχισε η προετοιμασία, σταθερός ο κορμός των ποδοσφαιριστών

Με πίστη στον στόχο ανόδου στην πρώτη κατηγορία, το Καρπενήσι Φούτσαλ εκκίνησε την προσπάθεια του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Η ομάδα διατήρησε σταθερό τον «κορμό» και θα ενισχυθεί με στοχευμένες προσθήκες.karpen-futsal-agiasmos1

Το απόγευμα της Παρασκευής 28/8 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του «Καρπενήσι Φούτσαλ», ενόψει της νέας σεζόν. Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικούσα επιτροπή συναντήθηκαν στο γηπεδάκι του Κασμίρ, όπου τελέστηκε αγιασμός χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

Νωρίτερα, τα μέλη της διοίκησης και ο προπονητής, Δημήτρης Αντωνίου, μίλησαν στους ποδοσφαιριστές για το πλάνο και τους στόχους που έχουν τεθεί. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η προσπάθεια, σε ένα νέο -για τον τόπο- άθλημα, το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό και άπαντες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Παρότι «πειραματική», η παρθενική παρουσία του συλλόγου στη Β’ εθνική άφησε πολύ θετικό πρόσημο και έδειξε τον δρόμο για τις δυνατότητες των Καρπενησιωτών. Στην αγωνιστική σεζόν 2020-2021, ο στόχος της ανόδου στην πρώτη κατηγορία είναι προφανής, παραδέχονται οι άνθρωποι του συλλόγου.

«Μέσα από τα αποτελέσματα μας, να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α΄ Εθνική. Είμαστε αισιόδοξοι, υπάρχει θέληση, εθελοντισμός», σημείωσε στο περιθώριο της «πρώτης» ο προπονητής Δ. Αντωνίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο αντιπρόεδρος, Β. Κωστόπουλος σημείωσε: «Φέτος ξεκινάμε στη Β΄ Εθνική με τη λογική ότι παίζουμε στην Α΄ Εθνική. Το ρόστερ είναι τόσο δυνατό που μπορεί να μας πάει στο επόμενο επίπεδο. Παίζουμε για την πόλη μας και μια ολόκληρη περιφέρεια. Είμαστε η πρώτη ομάδα φούτσαη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και φυσικά στην πόλη του Καρπενησίου. Είναι μια πόλη που έχει πολύ ταλέντο, έχει ωραίες εγκαταστάσεις, έχει πολλά να δώσει στο κομμάτι του αθλητισμού».

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, οι προπονήσεις συνεχίζονται στο κλειστό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου, ενώ ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση - ανανέωση των ποδοσφαιριστών: Κώστα Μπουμπουρή, Φώτη Μακρή, Φώτη Ζαχαράκη, Άλεξ Μπακαλίδη, Πάνου Αζακά, Σάκη Τσιλίκα, Γιάννη Τσούκα.

karpen-futsal-agiasmos2

(Με στοιχεία από evrytaniasport/ ΦΩΤΟ: Χρήστος Ζαλοκώστας)