Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Κρούσμα κορονοϊού σε 22χρονο με καταγωγή από το Κερασοχώρι Ευρυτανίας - Είχε επισκεφτεί το χωριό το Σαββατοκύριακο - Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ

koronoios-gynaika-evrytania2

Ένας 22χρονος νεαρός με καταγωγή από το Κερασοχώρι Ευρυτανίας, εντοπίστηκε ως κρούσμα κορονοϊού στην Αθήνα όπου διαμένει μόνιμα, σε τεστ που του έγινε μετά από δική του πρωτοβουλία και λόγω του ΑΜΚΑ του "χρεώθηκε" -όπως και τα προηγούμενα- στην Ευρυτανία, στα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ χθες Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.   

Ο νεαρός Ευρυτάνας, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, και από τον ΕΟΔΥ έλαβε τις οδηγίες να παραμείνει σε οικειοθελή καραντίνα στο σπίτι του στην Αθήνα για 14 ημέρες. 

Ωστόσο στα πλαίσια της ιχνηλάτησης και εφαρμογής του πρωτοκόλλου που ακολουθείται από τον ΕΟΔΥ, ειδοποιήθηκαν οι αρχές της Ευρυτανίας καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο 22χρονος επισκέφτηκε το σπίτι των παππούδων του στο Κερασοχώρι, όπου διέμενε μαζί τους και τον πατέρα του που μένει μόνιμα στο χωριό. 

Ο παππούς, η γιαγιά και ο πατέρας του νεαρού, μετά από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τέθηκαν σε οικειοθελή καραντίνα από χθες Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και για 14 ημέρες.