Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Δημόσιο ΙΕΚ Καρπενησίου: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων για τα 3 νέα τμήματα - Οι προθεσμίες εγγραφής

Το πρωί της Παρασκευής (18/9) ανακοινώθηκαν οι πίνακες κατάταξης (μοριοδότηση) των υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση επιλογής για φοίτηση στις νέες ειδικότητες του Δημόσιου ΙΕΚ Καρπενησίου.diek-karpenisi-edited1

Το ενδιαφέρον των υποψήφιων καταρτιζόμενων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και συνολικά 110 άτομα έγιναν δεκτά στα νέα τμήματα. Πρόκειται για τις ειδικότητες ΣΥΝΟΔΟΣ ΒΟΥΝΟΥ (60 καταρτιζόμενοι, θα συγκροτηθούν δύο τμήματα), ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (30 καταρτιζόμενοι) και ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ / CHEF (20 άτομα).

Για να δείτε το αποτέλεσμα της αίτησής σας, θα πρέπει να κάνετε είσοδο στο σύστημα https://diek.it.minedu.gov.gr. Θα χρησιμοποιήσετε το email και το συνθηματικό που είχατε δώσει για τη δημιουργία λογαριασμού. Από εκεί μπορείτε να εκτυπώσετε την αίτησή σας, η οποία φέρει αριθμό πρωτοκόλλου, καθώς και τα μόρια ανά προτίμηση.

Επόμενο -και απαραίτητο- βήμα είναι η εγγραφή σας στο ΔΙΕΚ Καρπενησίου, την οποία θα πρέπει να κάνετε έως και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020. «Η τήρηση της παραπάνω προθεσμίας εγγραφής είναι κρίσιμη», τονίζεται, καθώς όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής. Οι κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν θα καλυφθούν από την επιλογή επιλαχόντων βάσει μορίων που θα ακολουθήσει (Β’ Φάση).

Τα δικαιολογητικά

Κατά την προσέλευσή τους στα κατά τόπους ΔΙΕΚ οι επιτυχόντες υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν:

1. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους

2. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β’ Κύκλου, Πτυχίο ΕΠΑΛ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ)

3. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία)

4. Προαιρετικά εκτυπωμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους σε οριστική μορφή (με αριθμό πρωτοκόλλου).