Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

ev media-logo

Μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν να αγαπούν τη φύση - Συνεχίζονται οι εξορμήσεις του ΕΟΣ Καρπενησίου - Η νέα πεζοπορία (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμα πεζοπορική εξόρμηση του ΕΟΣ Καρπενησίου στέφθηκε με επιτυχία, καθώς πήραν μέρος δεκάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών. Με τον τρόπο αυτό, δίνεται η ευκαιρία στον καθέναν να γνωρίσει πτυχές της ευρυτανικής φύσης, υπό την καθοδήγηση έμπειρων μελών του Ορειβατικού και με τήρηση των μέτρων ασφαλείας.2

Η πιο πρόσφατη πεζοπορία του ΕΟΣ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (4/10) στη διαδρομή Ανιάδα - Καταφύγιο Καλιακούδας - Μεγάλο Χωριό (9+χλμ). Συμμετείχαν, περίπου, εξήντα (60) πεζοπόροι, οι οποίοι περπάτησαν με φόντο την επιβλητική Καλιακούδα, ξαπόστασαν στο ορειβατικό καταφύγιο, επιδόθηκαν (τα παιδιά) σε εναλλακτικές δραστηριότητες (flying fox) και, κατόπιν, πήραν το μονοπάτι για το Μ. Χωριό, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τη φύση.

Η νέα εξόρμηση του ΕΟΣ Καρπενησίου είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στη διαδρομή Χαλίκι - Πλατανόδασος - Σαλούν. Πρόκειται για ένα βατό πολύ όμορφο μονοπάτι, ιδανικό για κάθε ηλικία και επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ώρα συνάντησης: 11.00 το πρωί, στη Νεράιδα (Καρπενήσι). Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται με SMS στο 6983978979, μέχρι τo βράδυ της Παρασκευής 9/10. Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ (δωρεάν για αθλητές συλλόγου).


Φωτογραφίες από την πεζοπορία στο μονοπάτι Ανιάδα - Καταφύγιο Καλιακούδας - Μεγάλο Χωριό:

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

(ΦΩΤΟ: Δ. Αντωνίου)