Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Τη Δευτέρα ανοίγει το Κολυμβητήριο Καρπενησίου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης στη μικρή πισίνα

Την προσεχή Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο κοινό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου, καθώς ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησης. Η μικρή πισίνα θα δοθεί προς χρήση δύο ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 21/10.kolimbitio-pisina-apo-exedra1-0

 

Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης με δαπάνη 12.000 ευρώ. Πιο ειδικά, έγινε προμήθεια και τοποθέτηση καινούργιων αντλιών, συντήρηση του συστήματος εξαερισμού και θέρμανσης, στεγανοποίηση και επισκευή στη διαρροή της μικρής δεξαμενής, καθώς και απολύμανση σε όλους του χώρους του κολυμβητηρίου.

Οι παρεμβάσεις έπρεπε να ολοκληρωθούν περί τα τέλη του Σεπτεμβρίου, ωστόσο η Οικονομική Επιτροπή του δ. Καρπενησίου χορήγησε δεκαπενθήμερη παράταση, καθώς διαπιστώθηκαν επιπλέον βλάβες κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανάδοχο εταιρεία «με την πρόοδο των εργασιών αποκαλύφθηκαν σοβαρότερες βλάβες, με μεγαλύτερα πάχη κονιαμάτων, οπότε θα απαιτηθούν περισσότερες στρώσεις υλικού και μεγαλύτερος χρόνος για την ‘ωρίμανση’-απόκτηση αντοχών των επισκευαστικών κονιαμάτων».

«Με σεβασμό, άριστη συνεργασία και  αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για να είμαστε όλοι ασφαλείς, ευχόμαστε σε όλους καλή αθλητική χρονιά», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου με αφορμή την έναρξη της νέας κολυμβητικής σεζόν.