Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021

ev media-logo

Τα καπάκια δεν πάνε χαμένα. Παράγει αποτελέσματα η δράση "Το μικρό δίνει αξία στο μεγάλο", του ΚΔΑΠ ΜΕΑ δ. Καρπενησίου

Έναν τόνο πλαστικά καπάκια διέθεσε ο δήμος Καρπενησίου σε αθλητικό σωματείο ΑΜΕΑ της Λαμίας, με αντάλλαγμα προϊόντα σωματικής υγιεινής για άτομα με αναπηρία.plastika-kapakia-kdap1

Ο δήμος Καρπενησίου συνεχίζει τη δράση με τίτλο «Το μικρό δίνει αξία στο μεγάλο», όπου μέσα από τη δραστηριοποίηση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» στον οργανωτικό τομέα, συγκεντρώνονται εκατοντάδες καπάκια.

«Ο δήμος Καρπενησίου και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες μας για την ανταπόκρισή τους στην εν λόγω δράση και τους διαβεβαιώνουν ότι η συμβολή τους είναι σημαντική», διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο δήμος διοχετεύει τα πλαστικά καπάκια στο αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «Μαλιακός», που εδρεύει στη Λαμία, ο οποίος τα αξιοποιεί μέσω ανακύκλωσης και ως αντισταθμιστικό όφελος της δράσης χορηγεί αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά βοηθήματα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ο σύλλογος, ήδη το 2016 διέθεσε στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» ένα αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ εάν στο μέλλον υπάρξει ανάγκη συμπολίτη μας για αναπηρικό αμαξίδιο θα του παρασχεθεί άμεσα.

«Επιπλέον», αναφέρει ο δήμος, «με την προσφορά μας περί ενός τόνου καπακιών την προηγούμενη εβδομάδα ως δήμος, ο σύλλογος διέθεσε προϊόντα σωματικής υγιεινής (πάνες, υποσέντονα) για όποιους συμπολίτες μας με αναπηρία έχουν ανάγκη».

Για περισσότερες πληροφορίες: ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» 2237024796, Γ. Παπανδρέου 10, Καρπενήσι.

plastika-kapakia-kdap2