Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

Με έξι (6) συμμετοχές, περισσότερες από κάθε άλλη φορά, θα εκπροσωπηθεί η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου στον 5ο γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (24-25/10) στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι.

raptis-drift-loutraki2020

Όλοι οι οδηγοί συμμετέχουν στην κατηγορία Street Legal και θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική τους παρουσία στους προηγούμενες αγώνες. Ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών αλλά μπορείτε να τον δείτε live από το sportal tv μέσω YouTube. Για τις συμμετοχές στον αγώνα, ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ, Στάθης Φέγγος, γράφει τα εξής:

Γιώργος Θεοδωρογιάννης: με το μοναδικό SUBARU sti drift car.Ο Γιώργος μετά τις τελευταίες τροποποιήσεις του αυτοκινήτου φιλοδοξεί σε μια καλή παρουσία και είναι ζήτημα χρόνου να έρθουν τα καλά αποτελέσματα.

Πάνος Κίτσιος: με το old school COROLLA χωρίς άγχος μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Γιάννης Παπαβασιλείου: με το BMW E36 έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για το καλύτερο.

Θανάσης Παχής: με BMW E36, μετά την 3η θέση στη Χίο έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσα οποιοδήποτε αντίπαλο

Πάνος Ράπτης: με NISSAN 200sx έρχεται με φόρα από την 1η θέση στη Χίο και θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Ο πιο σταθερός οδηγός φέτος σίγουρα θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Κώστας Τσιάκας: με το δυνατό ASCONA θα προσπαθήσει να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και γυρεύει ένα καλό αποτέλεσμα.