Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

«ΑΛΚΥΟΝΗ». Μουσική εκδήλωση και επίδειξη πολεμικών τεχνών στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ευρυτανίας «Αλκυόνη» διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Καρπενησίου

seven plus

Με το συγκρότημα «7 +» εορτάστηκε και η περσινή Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών από το Κέντρο «Αλκυόνη»


 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα με επίδειξη πολεμικών τεχνών από τους μαθητές του Αθλητικού Συλλόγου TAE-KWON-DO Ευρυτανίας και θα συνεχιστεί με μουσική και τραγούδια από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Δημοτικής Φιλαρμονικής «Piccola Banda» και του νεανικού συγκροτήματος «7 +».

Να σημειώσουμε πως η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ολοκλήρωση σεμιναρίων
Εντωμεταξύ, το Κέντρο Πρόληψης «Αλκυόνη», σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Καρπενησίου, ολοκλήρωσε την περασμένη εβδομάδα έναν κύκλο σεμιναρίων για γονείς σε Καρπενήσι και Φουρνά.

Σε σχετική ανακοίνωση του Κέντρου αναφέρεται: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε του προέδρους των Συλλόγων κ.κ. Νατάσα Παντέρα, Κωνσταντίνο Κουτρούμπα, Κατερίνα Μπαλωμένου και Αθανάσιο Ζάρρα, καθώς και τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Καρπενησίου κ.κ. Ανδρέα Κελέση, Ιωάννη Τσακνιά, Δημήτριο Αντωνίου και Ελευθέριο Ζάγκα.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς που παρευρέθησαν στα σεμινάρια και συνέβαλαν με το ενδιαφέρον και τους προβληματισμούς τους στη δημιουργία γόνιμων και παραγωγικών συζητήσεων».