Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo


Τι χαρακτήρισαν "'άνανδρη επίθεση στον Κοντογεώργο" οι συνεργάτες του

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ "ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ"

tsitsanis kontogeorgos

"Άνανδρη επίθεση στον Κοντογεώργο". Έτσι χαρακτήρισαν φίλοι του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρυτανία κ. Κώστα Κοντογεώργου, την επιστολή που εμφανίστηκε σε κάποια χωριά της Ευρυτανίας να την υπογραφούν οι τρεις υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Λάμπρος Τσιτσάνης, Γιάννης Σταμάτης και Δημήτρης Καρφής, στην οποία αποκαλούσαν, μεταξύ άλλων, τον Κοντογεώργο... "υπόδικο".

Δεν ξέρω τι και πώς, πάντως η επιστολή εξαφανίστηκε όπως εμφανίστηκε. Και το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως η επιστολή πράγματι υπήρξε και πράγματι υπογράφηκε και από τους τρεις προαναφερόμενους αλλά “χωρίς το κομμάτι που αναφερόταν στον Κοντογεώργο ως "υπόδικο" όπως λέγεται.

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ είχαν στον νου τους να αναφερθούν στα έργα και τις ημέρες του κ. Κοντογεώργου την δεκαετία που διατέλεσε νομάρχης. Διαβάστε τι απαντά σχετικά, σήμερα, σε συνέντευξή του στα “Ευρυτανικά Νέα” ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ κ. Λάμπρος Τσιτσάνης.

Το παραπάνω σχόλιο επιβεβαιώνεται απόλυτα απο τα νεώτερα γεγονότα.

Διαβάστε (εδω) την -τροποποιημένη- επιστολή των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ. Στην τελική της έκδοση εχει απαληφθεί ο χαρακτηρισμός "υπόδικος"