Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ev media-logo

Μόλις γύρισε απο την Αμερική, δύο υπουργοί δέχτηκαν τον Κώστα Μπακογιάννη

Με τους Υπουργούς Υγείας και Άμυνας συναντήθηκε ο δήμαρχος

ipourgoi503

Δεν πρόλαβε να γυρίσει (το πρωί της Τρίτης αεροπορικώς) από την Αμερική, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης, και στις 3 Ιουλίου είχε ήδη δύο συναντήσεις με τους Υπουργούς Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και Άμυνας κ. Πάνο Παπαγιωτόπουλο στα γραφεία τους

Ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης, μόλις επέστρεψε από την Αμερική, όπου και συμμετείχε στο τριήμερο συνέδριο των Ευρυτάνων Αμερικής "ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ", συναντήθηκε ήδη με δύο υπουργούς της νέας κυβέρνησης στην Αθήνα

Την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012, το πρωί, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο στα γραφεία τους.

Με τον Υπουργό Υγείας
Σε ανακοίνωση του γραφείου του αναφέρεται πως κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Υπουργό Υγείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Ευρυτανίας στον συγκεκριμένο τομέα.

Μετέφερε τα μεγάλα ζητήματα που ανακύπτουν από την έλλειψη πόρων και προσωπικού, οδηγώντας στην αποδυνάμωση του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας και τόνισε ότι η Ευρυτανία αξίζει να έχει ένα οργανωμένο και άρτια στελεχωμένο δημόσιο Νοσοκομείο.

Η συνάντηση τελείωσε με τον δήμαρχο Καρπενησίου να προσβλέπει σε μία καλή συνεργασία, προκειμένου να διασφαλιστεί το δικαίωμα των Ευρυτάνων στην περίθαλψη, και τον Υπουργό να δεσμεύεται να εξετάσει τα προβλήματα.

Με τον Υπουργό Άμυνας
Αντίστοιχα θερμή ήταν η συνάντηση του δημάρχου με τον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο. Ο Ευρυτανικής καταγωγής υπουργός, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου Καρπενησίου, αλλά και του νομού ευρύτερα.

Ο δήμαρχος τον ενημέρωσε για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που έχουν προγραμματιστεί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τα προβλήματα που ο δήμος αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τον δήμαρχο να προσκαλεί τον υπουργό στο Καρπενήσι.