Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Συγκλονιστικές ερμηνείες επί σκηνής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου

Για μια ακόμη φορά το θεατρικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου εντυπωσίασε το θεατρόφιλο κοινό

politistikos 504

Πραγματικά άτυχοι στάθηκαν εκείνοι απ' τους συμπολίτες μας που δεν παρακολούθησαν τις παραστάσεις που έγιναν στο Συνεδριακό Κέντρο στις 21 και στις 23 του περασμένου μήνα.

Αυτή τη φορά παρουσιάστηκε το έργο "Η μικρούλα η φελάχα η Γιουλαλάμ" του Νίκου Περέλη.

Πρόκειται για ένα έργο που μας κάνει όλους να προβληματιστούμε για τα λάθη μας, τις παραλείψεις μας, τις κάθε λογής πράξεις που είχαμε κάνει στο παρελθόν και που χάραξαν τη ζωή και την πορεία μας.

Οι ερασιτέχνες συμπολίτες μας - ηθοποιοί συγκλόνισαν με τις ερμηνείες τους: Η Μαρία Βουτσέλη, ο Γιώργος Δροσίνης, ο Σπύρος Τσιούρης και ο Γιάννης Χαλαστάνης, έδωσαν πραγματικό ρεσιτάλ ηθοποιίας και άφησαν άναυδους τους θεατές.

Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί (και μάλιστα γνώστες του καλού θεάτρου) είπαν πως είχαν πάρα πολλά χρόνια να δουν πραγματικό θέατρο. Αυτό τα λέει όλα.

Την σκηνοθετική δουλειά επιμελήθηκε, όπως πάντα, η φιλόλογος κα Βασιλική Σταμάτη, η οποία έδωσε νέα ώθηση στον πολιτισμό της πόλης μας.

 Επειδή είναι απαίτηση πολλών συμπολιτών μας να ξαναπαιχτεί το έργο, λόγω του ότι είναι πάρα πολλοί εκείνοι που δεν το είδαν (και που έμαθαν ότι ήταν μια συγκλονιστική παράσταση) ο Πολιτιστικός Σύλλογος δεν έχει αντίρρηση γι’ αυτό, οπότε όταν γίνει, θα ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες.