Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ο χιονιάς ανέβαλε την 16η αγωνιστική

ATHLITIKO-XIONIΗ τραγική κατάσταση σε όλα τα γήπεδα του Νομού Ευρυτανίας οδήγησε την αρμόδια αρχή της ΕΠΣ να αναβάλει -απόλυτα δικαιολογημένα- την 16η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΝΕ. Η απόφαση πάρθηκε στο συμβούλιο της Ένωσης την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, το οποίο έγινε στις 19.00 και διήρκησε 45 λεπτά.

Γήπεδο Ραπτοπούλου (Δόξα-Άγραφα)
Με το ύψος του χιονιού να φτάνει στα 20-30 εκατοστά η διεξαγωγή του προγραμματισμένου αγώνα της τοπικής Δόξας με τα Άγραφα ήταν αδύνατη. Το ψιλόβροχο που έπεσε την Πέμπτη το βράδυ, αλλά και την Παρασκευή το μεσημέρι δεν ήταν αρκετό ώστε να λιώσει το χιόνι, ενώ μάλλον θα χειροτέρευσε, παρά θα διευκόλυνε την κατάσταση στο τερέν.

Γήπεδο Κερασοχωρίου Κρέντη-Μυρίκη)
Σε τραγική κατάσταση είναι (και) το γήπεδο του Κερασοχωρίου (φώτο 2), αφού το ύψος του χιονιού ξεπερνούσε τα 30 εκατοστά, ενώ και στην περιοχή όπου βρίσκονται οι πάγκοι των δύο ομάδων τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

kerasoxori xioni


Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου (Ποταμιά-Απεραντιακός)
Αδύνατη ήταν και η διεξαγωγή στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου (φώτο 1) του αγώνα Ποταμιά-Απεραντιακός. Όλα τα γήπεδα είναι παγωμένα και καλυμμένα με χιόνι (10-15 εκατοστά) και είναι απίθανο να καθαρίσουν μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο όταν και θα επαναληφθεί η αγωνιστική.

Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου (Αίολος-Φραγκίστα)
Εμπόδιο ανυπέρβλητο αποτέλεσε για την διεξαγωγή του αγώνα Αίολος-Φραγκίστα, το χιόνι, που σκέπασε εδώ και αρκετές ημέρες τον πλαστικό χλοοτάπητα του Εθνικού Σταδίου (φώτο 3). Χαρακτηριστικό είναι πως οι τελευταίες προπονήσεις του Αίολου και του ΑΠΟΚ γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ!!

ethniko xioni


Γήπεδο Παλαιοκατούνας (Άγιος Προκόπιος-Κεράσοβο)
Από τη μανία του χιονιά δεν γλίτωσε, όπως ήταν φυσικό, και η Παλαιοκατούνα. Το γήπεδο της περιοχής είναι καλυμμέμο με χιόνι με εξαίρεση ένα μικρό κομμάτι μπροστά από τα αποδυτήρια. Στους 5-10 πόντους ύψος φτάνει το χιόνι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που οδήγησε σε αναβολή την κομβική αναμέτρηση του τοπικού Άγιου Προκόπιου με το Κεράσοβο.