Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

Με χατ - τρικ του Τζον ο Αίολος πέρασε εύκολα από το Κεράσοβο (3-1)

 kerasovo-aiolosΜε χατ - τρικ του Τζον ο Αίολος πέρασε εύκολα από το Κερασοχώρι, καθώς επικράτησε με 3-1 του τοπικού Κερασόβου.  Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Κερασοχωρίου την Κυριακή 29 Ιανουαρίου (15.00) για την 15η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΝΕ.

Συνθέσεις Ομάδων
Κεράσοβο (Βλάχος Π.): Τρίκκας Ν., Βλάχος Γ. (80΄ λ.τρ Ράπτης), Ζιάκας, Λάππας (Κ.-Ε.) Ι., Ιωάννου (44΄ λ.τρ. Ρίζος), Βλάχος Π., Μαντέκας (40΄ λ.τρ. Γώγος), Λάππας (Κ.-Β.) Ι., Σερπάνος, Λάππας Γ., Σεντής.
Αίολος (Τριανταφυλλόπουλος Ν.): Κόκκοτος, Νούλας Ο. (90΄ Ζαχαρόπουλος Α.), Νικολάου, Αζακάς, Σιταράς, Τριανταφυλλόπουλος, Καρατσίκης (46΄ Κορέντζελος), Ράικος Γ. (75΄ Δαράβαλης), Τζόνι, Ράικος Ν., Τσιλίκας.
* Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κολοκώτσιος Λάμπρος, με βοηθούς τους Στοφόρο Γιώργο και Πολυχρόνη Γρηγόρη (ΕΠΣ Ευρυτανίας).

1ο ημίχρονο: Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχαν ο Αίολος, καθώς προηγήθηκε με 2-0 μέχρι το 17ο λεπτό. Προσπάθησαν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, μειώνοντας στην εκπνοή του ημιχρόνου.
Στο 1-0 (12΄) έγινε με σουτ του Τζον από τα αριστερά. Ευθύνη φέρει ο γκολκίπερ του Κερασόβου, που κράτησε στο γήπεδο τη μπάλα, ενώ έβγαινε άουτ. Στο 2-0 (17΄), η άμυνα απέτυχε να διώξει τη μπάλα σε κάθετη του Τριανταφυλλόπουλου για το Τζον, ο οποίος βγήκε στην πλάτη των αμυντικών και «έγραψε» με 2-0 με διαγώνιο σουτ. Καλή ευκαιρία έχασε ο Ζιάκας στο 24΄, όμως η χλιαρή κεφαλιά που έπιασε κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Κόκκοτου, αλλά και ο Σερπάνος, ο οποίος από πλάγια έστειλε τη μπάλα άουτ (31΄). Στις καθυστερήσεις, το Κεράσοβο κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σιταρά, ύστερα από υπόδειξη του β΄ βοηθού (ισχυρίστηκε πως βρήκε στο κεφάλι και την έφερε μπροστά με το χέρι). Ο Σερπάνος ευστόχησε και έκανε το 1-2.

kerasovo-aiolos 1


2ο ημίχρονο: Το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στον Αίολο που πήρε το κέντρο και έβγαινε ανά πάσα στιγμή στην επίθεση.
Το τελικό 1-3 έγινε στο 54΄, όταν σε σέντρα του Ράικου Γ. από δεξιά και κόντρα του Ράικου Ν. με ένα αντίπαλο, η μπάλα στρώθηκε στον Τζον, ο οποίος με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τρίκκα. Καλή φάση έχασε ο σκορερ και στο 65΄, αλλά το διαγώνιο σουτ που έπιασε έφυγε μόλις άουτ, ενώ σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ του ίδιου (οχτώ λεπτά μετά), ο Τρίκκας απομάκρυνε με τα πόδια.
Μια κεφαλιά του Σιταρά σε κόρνερ του Κορέντζελου πέρασε άουτ στο 80ο λεπτό, ενώ ίδια τύχη είχε και το σουτ στην κίνηση από το Δαράβαλη πέντε λεπτά μετά.
Στο 91΄, ευκαιρία έχασε το Κεράσοβο με τον Κόκκοτο να αποκρούσει το σουτ του Γώγου από τα δεξιά, ενώ στην επαναφορά ο Σερπάνος από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Το φιλμ του αγώνα
* Γκολ: (12΄) 0-1 Τζον, (17΄) 0-2 Τζον, (45΄ πεν.) 1-2 Σερπάνος, (54΄) 1-3 Τζον. * Διακριθέντες Κερασόβου: Σερπάνος, Βλάχος Π., Βλάχος Γρ., Λάππας (Κ.-Β.) Ι. * Διακριθέντες Αίολου: Τζον, Νικολάου, Σιταράς, Τριανταφυλλόπουλος.

Στο… παρασκήνιο
* Χιόνι στο γήπεδο δεν υπήρχε, όμως το κρύο και οι παγοπαγίδες έκαναν δυσκολότερο το έργο ποδοσφαιριστών και διαιτητών.
* Και οι τρεις αλλαγές των γηπεδούχων ήταν αναγκαστικές, αλλά αφήνει ικανοποιημένο τον προπονητή των γηπεδούχων το γεγονός πως υπήρχαν άτομα στο πάγκο για να αντικαταστήσουν τους τραυματίες.
* Γκολ στο ντεμπούτο του πέτυχε ο πολύπειρος και αξιόλογος Σερπάνος.
* Για μια ακόμη φορά οφείλουμε να καταδικάσουμε την επιθετική συμπεριφορά με ύβρεις και χυδαιολογίες από 1-2 άτομα-οπαδούς των γηπεδούχων, αλλά και τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες-υποδείξεις από παράγοντα των φιλοξενούμενων που βρέθηκε στην κερκίδα.
* Ένα έγγραφο που λείπει από τον φάκελο δεν επέτρεψε στο Τζέιμς Αλί (Αίολος), να αγωνιστεί, αν και έδωσε το παρόν στο γήπεδο.

kerasovo-aiolos 2