Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Κόλλησαν στο μηδέν Μυρίκη και Ποταμιά

murikh potamia

Σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας Μυρίκη και Ποταμιά περιορίστηκαν στο ισόπαλο 0-0. Το παιχνίδι έγινε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου (15.00) στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου για την 15η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΝΕ.

 Συνθέσεις ομάδων
Μυρίκη (Φούκας Β.): Μεριγκούνης, Παχής, Ζαχαράκης, Κολόκας, Ζαλοκώστας, Λώλος (57΄ Τριανταφυλλόπουλος), Λέρης (58΄ Φούκας), Γκορόγιας Δ., Σιταράς, Σαΐτης, Ράπτης (74΄ Μπουμπουρής).
Ποταμιά (Κολόκας Σπ.): Χατζιράι, Μπίκας, Μπούρας Απ., Αζακάς (60΄ λ.τρ. Γκορόγιας Ι.), Κοσμάς, Ζαγκότσης, Μαντζιούτας, Κοτρώνης (78΄ Μισύρης), Γιαννόπουλος, Σαπούνης (73΄ Καλτσής), Γιαννακόπουλος.
* Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταμάτης Χρήστος, με βοηθούς τους Κολοκώτσιο Λάμπρο και Νικολάου Κώστα (ΕΠΣ Ευρυτανίας). 

1ο ημίχρονο: Τραγική, χωρίς αρχή και τέλος ήταν στο πρώτο μέρος η ομάδα της Μυρίκης. Πιο οργανωμένη και πιο επιθετική η Ποταμιά, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση.
Στο 25΄, το κόρνερ του Κοσμά από τα αριστερά έδιωξε με δυσκολία στο δεύτερο δοκάρι ο Μεριγκούνης. Στο 31΄, σε νέο κόρνερ του Κοσμά από τα αριστερά, ο Γιαννόπουλος έκανε την προβολή, όμως ήταν αδύναμη και κατέληξε εύκολα στα χέρια του αντίπαλου πορτιέρο. Στο 38΄, ο Μαντζιούτας Κ., μετά από όμορφη ενέργεια που επιχείρησε από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Κοτρώνης δε βρήκε την μπάλα και αυτή έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Γιαννόπουλος -αν και αφύλαχτος- σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία των γηπεδούχων. Στο 44΄, μετά από κακή εκτέλεση ελεύθερου άουτ από τον Κοσμά, ο Σαΐτης πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χατζιράι.

MURIKH-POTAMIA 1

2ο ημίχρονο: Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο γήπεδο, είχαν αρκετές καλές στιγμές όμως τη μεγαλύτερη φάση την έχασαν οι φιλοξενούμενοι σε… άδειο τέρμα!!
Στο 54΄, ο Γιαννακόπουλος ελίχθηκε από τα δεξιά, «έσπασε» την κατάλληλη στιγμή στον Γιαννόπουλο, ο οποίος έπιασε το διαγώνιο σουτ, όμως ο Μεριγκούνης με ωραία επέμβαση χαμηλά παραχώρησε κόρνερ.
Στο 69΄, ο Σαΐτης πήρε τη μπάλα από τον Σιταρά, όμως το σουτ που επιχείρησε (φάτσα με το τέρμα) μπλόκαρε με δύο προσπάθειες ο Χατζιράι. Στο 70΄, ο Ράπτης σέντραρε από τα αριστερά, όμως η αδύναμη κεφαλιά του Σιταρά κατέληξε εύκολα στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στο 75΄, μετά από κακή απομάκρυνση των αμυντικών η μπάλα στρώθηκε στον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος σούταρε αμέσως, όμως και πάλι ο Χατζιράι με καλή τοποθέτηση μπλόκαρε σταθερά στη δεξιά του γωνία. Στο 79΄, ο Γιαννακόπουλος εκμεταλλευόμενος την ασυνεννοησία των Ζαλοκώστα-Μεριγκούνη, έκλεψε τη μπάλα, όμως το πλασέ που επιχείρησε σε άδειο τέρμα από κοντά (αλλά και πολύ πλάγια) βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.  Στο 81΄, ο Κολόκας πάσαρε κάθετα για τον Σαΐτη, ο οποίος έπιασε όμορφο σουτ από το ύψος την μεγάλης περιοχής, όμως τα φάλτσα που έδωσε έστειλαν τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

MURIKH-POTAMIA KOSMOS

Το φιλμ του αγώνα
* Γκολ: --. * Διακριθέντες Μυρίκης: Κολόκας, Ζαλοκώστας, Τριανταφυλλόπουλος. * Διακριθέντες Ποταμιάς: Κοσμάς, Μαντζιούτας, Σαπούνης.

 Στο… παρασκήνιο
* Με θερμοκρασία υπό το μηδέν διεξήχθη ο συγκεκριμένος αγώνας, γεγονός που σε συνδυασμό με το παγωμένο τερέν δυσκόλεψε τις προσπάθειες ποδοσφαιριστών και διαιτητών.
* Εμφανής ήταν η έλλειψη παιχνιδιών από τον δυναμικό Σπύρο Λώλο και εύστοχα αντικαταστάθηκε νωρίς. Αντίθετα, θετικό ήταν το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Βαγγέλη Τριανταφυλλόπουλου.
* Εκτός αποστολής για ηθικούς λόγους έμεινε ο Λάμπρος Φλωράκης της Μυρίκης, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ποταμιά!!
* Τα συγχαρητήρια και από τις δύο ομάδες δέχτηκε η διαιτητική τριάδα του αγώνα.

 MURIKH-POTAMIA 2