Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

ev media-logo

Η φύση μέσα από τη ζωγραφική

Με εικόνες και χρώματα από την ανεξάντλητη, μαγική ελληνική φύση γέμισε το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, στους Κορυσχάδες, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 2 Αυγούστου

ekthesi mouseioo

Αφορμή στάθηκαν τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής, στα πλαίσια των Γιορτών Δάσους, με τίτλο «Ελληνικά Ηλιοβασιλέματα», από την κα Κική Θεοδωροπούλου - Ντόβολου.

Το κοινό που επισκέφθηκε το μουσείο είχε τη δυνατότητα να παρατηρήσει από κοντά τον τρόπο με τον οποίο η καλλιτέχνις αντιλαμβάνεται και αποτυπώνει στον καμβά το ηλιοβασίλεμα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, σε νησιά, δάση ή βουνά, σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Η ζωγράφος, κα Κική Θεοδωροπούλου - Ντόβολου, πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην ύπαιθρο, όπου έμαθε να εκτιμά τις ομορφιές και τις αξίες του φυσικού περιβάλλοντος, κι έτσι τώρα, έφθασε η στιγμή να προβάλλει τις εμπειρίες της στο χαρτί.

Η ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής θα παραμείνει ανοικτή έως αύριο, Πέμπτη 9 Αυγούστου και όσοι το επιθυμούν μπορούν να επισκέπτονται τον χώρο του μουσείου από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ.