Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023

ev media-logo

Σήμερα η εκδίκαση της απόφασης για την τύχη του αγώνα Πύρασος-Αναγέννηση Καρδίτσας

EPO-LOGOΣήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου αναμένεται να εκδικαστεί η τύχη του αγώνα Πύρασος Νέας Αγχιάλου - Αναγέννηση Καρδίτσας, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος που δεν είχε γίνει λόγω της αργοπορημένης προσέλευσης του γιατρού αγώνα.
Η αργοπορημένη προσέλευση του γιατρού του αγώνα στην αναμέτρηση Πύρασος Νέας Αγχιάλου - Αναγέννηση Καρδίτσας οδήγησε τον διαιτητή κ. Συμεωνίδη να κλείσει το φύλλο αγώνος, ασφαλώς εις βάρος της γηπεδούχου ομάδας. Οι ιθύνοντες του Πύρασου υπέβαλαν ένσταση κατά της ματαίωσης του αγώνα, ζητώντας τη διεξαγωγή του σε νέα ημερομηνία, πράξη που όφειλαν να διενεργήσουν, από τη στιγμή που είχαν υπογράψει με επιφύλαξη το φύλλο αγώνος. Απέστειλαν στην ΕΠΟ τον φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που συνθέτουν την επιχειρηματολογία τους. 
Η ομάδα της Αγχιάλου θα προσπαθήσει να αποδείξει πως η απουσία γιατρού στην ώρα σχετίζεται με μία βλάβη που υπέστη το αυτοκίνητό του, στον δρόμο προς το γήπεδο!! Επίσης οι γηπεδούχοι ισχυρίχονται ότι ο ρέφερι της συνάντησης έκλεισε το φύλλο αγώνος στις 15.22, υπό την πίεση του προέδρου της Αναγέννησης Πέτρου Σαμαλικούδη (!), ενώ ο έτερος γιατρός κ. Μουλάς που ειδοποιήθηκε από τους γηπεδούχους κατέφτασε στο γήπεδο μόλις δύο λεπτά αργότερα, κάτι που αποδεικνύεται και από την Εκθεση της Αστυνομίας.
Αξίζει να αναφέρουμε πως από την περσινή χρονιά υπάρχει δεδικασμένο με αναμέτρηση του 3ου ομίλου, όπου δικαιώθηκε η γηπεδούχος ομάδα για περίπτωση μη έγκαιρης προσέλευσης του γιατρού, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε υποστεί ατύχημα με το όχημά του!!