Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Τέλος ο Τεννές από τον Παναιτωλικό

Τέλος ο Τεννές από τον Παναιτωλικό

ΠΗΓΗ: http://www.sport-fm.gr

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού αποτελεί ο Μπάμπης Τεννές. «Μετά από συνάντηση που είχε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ, αποφασίστηκε η λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας από το Αγρίνιο. Μαζί με τον 53χρονο προπονητή αποχωρεί και ο γυμναστής, Βασίλης Αλεξίου. 

Η ανακοίνωση 

«Μετά από συνάντηση που είχε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ, αποφασίστηκε η λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλει να ευχαριστήσει τον Μπάμπη Τεννέ για την άψογη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας. Για την καθοριστική του συμβολή στην επιτυχία της ανόδου στη Super League και την φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα. Επίσης, από την ομάδα αποχωρεί και ο γυμναστής Βασίλης Αλεξίου, τον οποίο η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την άψογη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα. 

Τόσο ο Μπάμπης Τεννές, όσο και ο Βασίλης Αλεξίου, πέραν του επαγγελματισμού που τους διακρίνει, ξεχωρίζουν για τη συνέπεια, το ήθος και τον χαρακτήρα τους, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους για τη συνεργασία μας, αλλά ταυτόχρονα μας στεναχωρεί ιδιαίτερα που οι ατυχείς συγκυρίες μας οδήγησαν στη σημερινή απόφαση. 

Ο Μπάμπης Τεννές έκανε την παρακάτω δήλωση: «Μετά από δεκατέσσερις μήνες τελειώνει η συνεργασία με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα, γιατί δεν έχω γνωρίσει τέτοιον άνθρωπο στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Τους ανθρώπους το διοικητικού συμβουλίου, Μάκη Μπελεβώνη, Πάνο Μπεσίνη, Γιάννη Λίτσα, Θανάση Τορουνίδη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Δυστυχώς, παρότι η ομάδα μας έβγαζε μια εξαιρετική εικόνα μέσα στο γήπεδο, δεν έρχονταν τα ανάλογα αποτελέσματα. Έπρεπε κάτι ν’ αλλάξει. Έζησα τα πάντα σ’ αυτή την ομάδα, με τίτλο και άνοδο στη Super League μετά από 34 χρόνια. Έζησα την αποθέωση, έζησα την γκρίνια και τις αποδοκιμασίες του τελευταίου μήνα. Όμως φεύγω ειλικρινά ευτυχισμένος που μου δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστώ με τον Παναιτωλικό. Έκανα πολλούς φίλους και νομίζω θα τους διατηρήσω και στην υπόλοιπη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου, τον Γιώργο Ταράση, τον Κώστα Νικολαΐδη, τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές Κώστα Κωνσταντόπουλο, τον φροντιστή Νίκο Μπαρμπάκη, για τη βοήθειά τους και την στήριξη στην προσπάθεια που γινόταν. Άφησα τελευταίους τους ποδοσφαιριστές στους οποίους είπα στα αποδυτήρια: Είναι πολύ άδικη η βαθμολογική θέση. Οι δυνατότητές τους είναι για πολύ ψηλότερα και πιστεύω στο τέλος εκεί θα καταλήξουν. Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία και κρατάω τις χαρές που ζήσαμε μαζί. Τέλος ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για την συμπαράσταση και έχω διαγράψει ήδη από το μυαλό μου τις αποδοκιμασίες του τελευταίου αγώνα». 

Ο Βασίλης Αλεξίου δήλωσε: «Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Μετά από επτά μήνες που ζω στο Αγρίνιο και συνυπάρχω με υπέροχους ανθρώπους, είναι ώρα να επιστρέψω στο σπίτι μου και στην οικογένειά μου. Φεύγω με την αίσθηση ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά, δυσανάλογη της βαθμολογικής θέσης της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναιτωλικός θα βρεθεί τελικά στη θέση που δικαιούται. Κέρδισα φίλους που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, τον προπονητή, στους συνεργάτες του τεχνικού επιτελείου και τον κόσμο του Παναιτωλικού».