Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

ev media-logo

"Απέδρασε" και ο Κολοκύθας από πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευρυτανιας. "Το μοναστήρι να' ναι καλά" ξαναλένε από την ΝΔ

kolokithas 489

Ο κ. Δημήτρης Κολοκύθας, δεν είχε εκλεγεί ποτέ πρόεδρος της ΝΟΔΕ, αλλά από τα μέσα Μαΐου 2011 εκτελούσε χρέη προέδρου μετά από απόφαση των οργάνων της ΝΔ. Μέχρι τότε ήταν αντιπρόεδρος.

Ανέλαβε την προεδρεία, όταν παραιτήθηκε ο κανονικά εκλεγμένος πρόεδρός της, κ. Δημήτρης Χρυσικός, ο οποίος προσχώρησε τότε στο κόμμα της Ντόρας στην Ευρυτανία.

Τότε η Νέα Δημοκρατία Ευρυτανίας είχε εκδώσει σχετική πικρόχολη ανακοίνωση. "Το μοναστήρι να ’ναι καλά" ήταν ο τίτλος της ανακοίνωσης της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας για την παραίτηση Χρυσικού.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ, τότε ο κ. Κολοκύθας μιλώντας στα “Ευρυτανικά Νέα” είχε πει ότι "... εμείς μιλάμε με ειλικρίνεια απέναντι στον ελληνικό λαό χωρίς ψεύτικα λόγια".{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Για προσωπικούς λόγους

Τα "Ευρυτανικά Νέα" επικοινώνησαν με τον κ. Δημήτρη Κολοκύθα ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και μας επιβεβαίωσε το γεγονός ότι παραιτείται από πρόεδρος της ΝΟΔΕ καθαρά για "προσωπικούς λόγους" .

Δυσμενή σχόλια για την παραίτησή του

Πάντως η παραίτηση κολοκύθα σχολιάστηκε με αρκετά δυσμενή σχόλια από κάποιους της Νέας Δημοκρατίας.

"Οι "προσωπικοί λόγοι" που επικαλείται ο κ. Κολοκύθας δεν πείθουν κανέναν", λένε, ενώ θεωρούν περίεργη και την χρονική στιγμή "... που ο κ. Κολοκύθας επέλεξε για την ηρωική του έξοδο, μάλιστα λίγο πριν ψηφιστούν τα νέα μέτρα" 

Και τονίζουν με νόημα ότι "οι πραγματικοί λόγοι της παραίτησής του θα αποκαλυφθούν σύντομα από τις δίκες του επόμενες κινήσεις".

Ο νέος πρόεδρος σύντομα

Η παραίτηση Κολοκύθα από την ΝΟΔΕ οδηγεί στην αντικατάστασή του με απόφαση από το κόμμα, με ένα από τα μέλη της επιτροπής

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας αναλαμβάνει -και ως παλαιότερο μέλος της οργάνωσης- ο μέχρι σήμερα Γραμματέας της κ. Κώστας Λαθύρης.