Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

(update) Ο Κώστας Λαθύρης νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας ν. Ευρυτανίας

Ελείψη απαρτίας, αναβλήθηκε για την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012, η αποψινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ υπό του νέου της πρόεδρου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ευρυτανιας.

 lathiris-node111

Μετά την παραίτηση του προηγούμενου προέδρου της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας κ. Δημήτρη Κολοκύθα, ανακοινώθηκε από την Νέα Δημοκρατία ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας

Η επίσημη απόφαση εκδόθηκε την περασμένη Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 το απόγευμα

Προηγήθηκε επίσκεψη στο Καρπενήσι την προ-περασμένη Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, τόσο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σινάπη Παναγιώτη, όσο και του τομεάρχη Ευρυτανιας κ. Καγιάρα Θύμιου.

Τα δυο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, είχαν ευρεία συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με στελέχη της τοπικής Νεα Δημοκρατίας, ενώ στην συνάντηση έγινε και ενημέρωση για τρέχοντα πολιτικά θέματα.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Μετά από απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Ευρυτανιας ορίστηκε ο μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας της κ. Κωστας Λαθυρης.

Η διάρκεια της θητείας του νέου προέδρου θα είναι μέχρι την ανακήρυξη εσωκομματικών εκλογών που θα ανακοινώσει η Νέα Δημοκρατία την άνοιξη του 2013.