Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

ev media-logo

Η Ελένη Βιτάλη στον Σταυρό του Νότου

Η Ελένη Βιτάλη, με το πλούσιο και ξεχωριστό ρεπερτόριό της, μας προσκαλεί σε μια αναδρομή - διαδρομή γεμάτη μουσικές και χρώματα

bitali eleni

Τραγούδια λαϊκά, δημοτικά, ροκ, καθώς και τα δικά της, παντρεύονται δημιουργικά με τραγούδια άλλων, που αγάπησε και αγαπήσαμε όλοι, από εκείνα που μας "πειράζουν", τραγούδια "πειραχτικά" όπως λέει και η ίδια.

Όλα ενώνονται, ενορχηστρώνονται και διασκευάζονται από τον Νίκο Ξύδη και τους μουσικούς, αυτής της μπάντας. Το παραδοσιακό βιολί και τα κρουστά συνομιλούν με την ηλεκτρική κιθάρα και το πιάνο, ενώ οι φωνές των μουσικών αγκαλιάζουν την μαγική φωνή της, άλλοτε σαν τα αέρινα πολυφωνικά φωνητικά των Beatles κι άλλοτε σαν ισοκρατηματικό μοιρολόι που σου γδέρνει την ψυχή.

Συνταξιδιώτες της ο Νίκος Ξύδης και ως τραγουδοποιός (ο οποίος φέρνει μαζί του και την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Πατέντα") και η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη.

Η Ελένη Βιτάλη και η παρέα της μας περιμένουν στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού Του Νότου, με στόχο και σκοπό να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι και να χορέψουμε, σε μια παράσταση "εφ' όλης της ύλης".

Σταυρός του Νότου -
Κεντρική Σκηνή

Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Ν. Κόσμος
19 & 26 Νοεμβρίου

Ώρα: 22.00
Είσοδος 15 ευρώ
http://www.elculture.gr