Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Για τρίτη χρονιά στους διεθνείς η Μπουμπουρή. Προς οριστική αναβολή οι αγώνες της Μικτής Ευρυτανίας

shmata ths_fifa

* Σε εκδήλωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παραδόθηκαν (μεταξύ άλλων) τα σήματα της ΦΙΦΑ στους διεθνείς διαιτητές και βοηθούς για το 2012. Διεθνής για τρίτη συνεχή χρονιά είναι και η Ευρυτάνισσα ρέφερι Μπουμπουρή Κωνσταντίνα, η οποία όμως δεν παρέστη στην εκδήλωση επειδή είχε αποκλειστεί στο Καρπενήσι.  
H εκδήλωση περιελάμβανε επίσης ανάλυση φάσεων και video test, ενώ πριν την παράδοση των σημάτων ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο ομόλογος του της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής μίλησαν στηρίζοντας τους διαιτητές.

* Αλλαγές είχαμε για μια ακόμα στις ημερομηνίες διεξαγωγής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ευρυτανίας. Συγκεκριμένα, ο αγώνας Άγραφα-Μυρίκη θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου, ενώ η αναμέτρηση ΑΠΟΚ-Κρέντη στις 29 Φεβρουαρίου. Και οι δυο ημιτελικοί θα αρχίζουν στις 14.30.

* Ο Θάνος Θεοδώρου που απομακρύνθηκε πριν λίγες ημέρες από τον πάγκο του Πυργετού, είχε περάσει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, και από τον πάγκο του Ρήγα Φεραίου.
Σε εκείνο το ματς με τον ΑΠΟΚ ήταν ο πρωτεργάτης μιας βίαιης και βάναυσης επίθεσης εναντίον παράγοντων και ποδοσφαιριστών του συλλόγου!! Δεν ήταν η μοναδική φορά που έκανε κάτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος (και πάλι εναντιον της ομάδας του Βελουχίου) και αυτή ήταν η αιτία που δέχτηκε φραστικές επιθέσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ΑΠΟΚ-Πυργετός.
Αρκετοί θυμούνται τα θλιβερά αυτά γεγονότα, όμως αυτό δε σημαίνει πως έπρεπε να πέσουν στο επίπεδο του εν λόγω «κυρίου»!!

* Άγιο είχε ο Τύμπας Δημήτρης, ο οποίος κοντά στο Κτήμα Μάρη (8χλμ έξω από το Αγρίνιο, την περασμένη εβδομάδα)είχε τροχαίο,όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανατράπηκε της πορείας του, στην προσπάθειά του να πάρει μια στροφή με 130χλμ/ώρα!!
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Κρέντης υπέστη σύσπαση στον αυχένα, κακώσεις στο σπόνδυλο, ράγισμα στον αγκώνα. και μώλωπες στο σώμα. «Από θαύμα δεν έπαθα τίποτα χειρότερο», τονίζει ο ίδιος, που τώρα πλέον αναρρώνει ώστε να επιστρέψει δριμύτερος στο Πρωτάθλημα Ευρυτανίας.

* Αναβλήθηκαν εκ νέου, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, τα παιχνίδια των ομάδων παίδων και νέων της Ευρυτανίας με τις αντίστοιχες της Φθιώτιδας, που ήταν να διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στη Λαμία για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.
Τα παιχνίδια, μάλιστα, δε θα διεξαχθούν ούτε σήμερα (15/2), ύστερα από σχετικό αίτημα της ΕΠΣ Ευρυτανίας προς την αρμόδια αρχή της ΕΠΟ. Επίσης, συζητιέται το ενδεχόμενο να μην γίνουν καθόλου και να πάρει τις νίκες άνευ αγώνα η Φθιώτιδα!! Άλλωστε πιέζει και η ΕΠΟ να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό ο όμιλος, ώστε να αρχίσει η επόμενη φάση, με την συγκρότηση της Περιφέρειας του 6ου Ομίλου.
Οι αγώνες αναβάλλονται για τρίτη φορά (!!) και ενώ αρχικά είχαν προγραμματιστεί να γίνουν τη 1 Φεβρουαρίου.Έτσι η βαθμολογία στους παίδες διαμορφώνεται ως εξής: 1. Φθιώτιδα * 13, 2. Βοιωτία 13, 3. Φωκίδα 6, 4. Ευρυτανία 0 * και στους νέους: 1. Βοιωτία 15, 2. Φθιώτιδα * 12, 3. Ευρυτανία * 3,  4. Φωκίδα 3.

* Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου οι ποδοσφαιριστές της Π.Ο. Ελασσόνας επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο-Λύκειο της περιοχής και δώρισαν εισιτήρια στους μαθητές για τον αγώνα με το Βελούχι.
H πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κήρυξε το σωματείο της Ελασσόνας πειθαρχικά ελεγκτέο και του επέβαλε χρηματική 1.500 ευρώ, για όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό για την 4η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Δ΄ Εθνικής.

* Βόμβα μεγατόνων προκύπτει από ένα ρεπορτάζ που κοινοποίησε στην ιστοσελίδα της η lamiaTimes.gr. Το ρεπορτάζ απευθυνόμενο προς ενδιαφερόμενο και άμεσα εμπλεκόμενο διερωτάται αν «υπάρχουν σωματεία που συμμετέχουν παράνομα  στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας λόγω χρεών προς τις ποδοσφαιρικές αρχές και την ΕΠΟ»; Αυτό αποτελεί ένα φλέγον θέμα που στο οποίο θα ακολουθήσουν ενστάσεις επί ενστάσεων.

* Η Α.Λ.Α. Λαμίας διοργανώνει Δεξιοτεχνία/DRIFT & G.P. TUNING φιλανθρωπικού χαρακτήρα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 11:00 πμ., στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, με σκοπό την ενίσχυση των ορφανοτροφείων αρρένων και θηλέων Λαμίας.