Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Νέο "σκιώδη" βουλευτή Ευρυτανίας ανακοινώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Η πορεία για το πρώτο συνέδριο

Παρά τα "φαινόμενα διάλυσης" των ΑΝ.ΕΛ. μετά τις παραιτήσεις κορυφαίων στελεχών του κινήματος και τη συνεχώς πτωτική πορεία στις δημοσκοπήσεις, προχωρούν στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος στο συνέδριο που θα γίνει στις 26 Απριλίου 2013

mpakolas-anel1111

Με καταγγελτικό λόγο και σε μόνιμη αμφισβήτηση των πάντων, οι ΑΝ.ΕΛ. συνεχίζουν την πορεία τους για το πρώτο συνέδριο του κόμματος, παρά τις ηχηρές παραιτήσεις κορυφαίων στελεχών, με καταγγελίες κατά του προέδρου του κόμματος κ. Παναγιώτη Καμμένου που πλήγωσαν το κόμμα, μεταξύ αυτών και του "σκιώδη" βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κώστα Μαρκόπουλου

Άνοιξε ο δρόμος για το Α' Συνέδριο, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου, όπως αποφασίστηκε σε κοινή συνεδρίαση της Kοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής.

Οι προσυνεδριακές διαδικασίες ξεκίνησαν -σε βαρύ κλίμα λόγω των παραιτήσεων- την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 με την πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν οι πολιτευτές, οι συντονιστικές επιτροπές και οι γραμματείες του κόμματος.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας συμμετείχαν στις εργασίες της πρώτης συνδιάσκεψης εκπροσωπούμενοι από τον πολιτευτή Ευρυτανίας και πρόεδρο της συντονιστικής Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Ι. Μπακόλα, ο οποίος μίλησε στη συνδιάσκεψη παρουσία του προέδρου του κόμματος κ. Πάνου Καμμένου.

Σε ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης των ΑΝ.ΕΛ. αναφέρεται ότι "... στην πορεία για το πρώτο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θα πραγματοποιηθεί στις 26-27-28 Απριλίου καλούνται όλοι οι Ευρυτάνες πολίτες μέσα από διαδικασίες που θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες, να συμμετάσχουν στους προσυνεδριακούς διάλογους αλλά και στο ιδρυτικό μας συνέδριο με δικαίωμα ψήφου και λόγου."

"Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και για θέματα Ευρυτανίας με τον οποίο θα εργαστούμε στενά ως Συντονιστική Ευρυτανίας, με σκοπό και στόχο την συνέχιση της ανάδειξης όλων των θεμάτων που χρίζουν κοινοβουλευτικού έλεγχου, με την ίδια θέληση με το ίδιο πάθος και με την ίδια δυναμική που το πράττουμε μέχρι σήμερα", αναφέρεται στην ανακοίνωση.