Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανοίγουν γραφεία στο Καρπενήσι και τα εγκαινιάζει ο Πάνος Καμμένος - Περιοδεία Τέρενς Κουίκ στο Καρπενήσι

Την αποκάλυψη έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ. ΕΛ. κ. Τέρενς Κουίκ από το Καρπενήσι όπου βρέθηκε χθες Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013, στα πλαίσια της περιοδείας του σε 16 νομούς της χώρας.

kouik-karpenissi11

Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται: "Ολοκληρώθηκε απόψε (σ.σ. χθές) η επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ σε Καρπενήσι και Λαμία, στα πλαίσια της προσυνεδριακής περιοδείας του σε 16 νομούς της χώρας. 

Στο Καρπενήσι, επισκέφθηκε τα καινούρια γραφεία του Κινήματος και με την παρουσία του Πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Μπακόλα, μελών της τοπικής Συντονιστικής και μελών της νεολαίας του Κινήματος, έκοψε τη βασιλόπιτα, με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι που αντιστοιχούσε στον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο. 

Προηγουμένως, ο Τέρενς Κουίκ περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους του Καρπενησίου μιλώντας με τον κόσμο με τον οποίο αντήλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ υπήρχε και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης ο οποίος και του ανέφερε ότι το 2012 έκλεισαν 20 καταστήματα, μεγάλος αριθμός σε σχέση με το μέγεθος του Καρπενησίου. 

Νωρίς το πρωί, με την άφιξή του στο Καρπενήσι, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ άφησε μερικά λουλούδια στον τάφο του Παύλου Μπακογιάννη επάνω στον οποίο είναι χαραγμένη η φράση: «Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Αναχωρώντας από το Καρπενήσι και αφού επισκέφθηκε και την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ: «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μεγαλώνουμε και στην Ευρυτανία. Με την προσωπική φροντίδα του Πολιτευτή μας Κωνσταντίνου Μπακόλα και με τη συνεισφορά των μελών της τοπικής Συντονιστικής, αποκτήσαμε και εδώ τα γραφεία του Κινήματος, τα οποία μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος. 

Το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μπακογιάννη δεν μπόρεσα αυτή τη φορά να τον δω, γιατί έλειπε εκτός νομού, αλλά μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τον διαβεβαίωσα ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα προωθήσουν κοινοβουλευτικά όλα εκείνα τα ζητήματα που χρειάζονται λύσεις για να βοηθηθεί η ανάπτυξη μιας πόλης και ενός νομού, που δεν ήταν πάντα στις προτεραιότητες των αθηνοκεντρικών κυβερνήσεων. 

Προσωπικά, έχω πάντα ως οδηγό μου αυτό το οποίο έλεγε ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης, ότι: «Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα». 

Αυτό ισχύει τώρα, ακόμα περισσότερο, που παλεύω μέσα από τις τάξεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για τις λύσεις που μπορεί να επιτύχει η Ελλάδα για τη σωτηρία της, φυσικά έξω από τα Μνημόνια και τις τοκογλυφικές δανειακές συμβάσεις»."