Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

ev media-logo

"Ριζώνουν" στην Ευρυτανία. Άνοιξαν γραφεία στο Καρπενήσι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες"

Ο πρόεδρος του κόμματος κ. Πάνος Καμμένος θα κάνει τα εγκαίνια. Η περιοδεία του Τέρενς Κουίκ σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία. Οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, παρά τις χαμηλές δημοσκοπήσεις και τα προβλήματα, δεν έχουν χάσει το στόχο τους και επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα

terens kouik

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Τέρενς Κουίκ στο Καρπενήσι. Συνοδευόμενος από τον πολιτευτή Ευρυτανίας των ΑΝ.ΕΛ., Κων/νο Μπακόλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με απλούς πολίτες και να ακούσει τα προβλήματά τους


 

Αν μη τι άλλο, η ανακοίνωση του κόμματος ότι εγκαινιάζει γραφεία στο Καρπενήσι "τις επόμενες εβδομάδες" και μάλιστα θα παρίσταται ο ίδιος ο πρόεδρος κ. Πάνος Καμμένος, αποτελεί ηχηρό πολιτικό μήνυμα και κάλεσμα στους Ευρυτάνες

Η ανακατανομή του πολιτικού συστήματος που προκλήθηκε στην Ελλάδα μετά την βίαιη είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ και την ακατάπαυστη αφαίμαξη του εισοδήματος των πολιτών που δημιούργησε χιλιάδες ανέργους και μείωση του βιοτικού επιπέδου  κατά 30%, γέννησε νέα κόμματα στο πολιτικό στερέωμα της χώρας.

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες", κόμμα που δημιουργήθηκε μέσα στην κρίση το 2012, με την είσοδό τους στη Βουλή μετά τις πρόσφατες εκλογές του Ιουνίου, έδειξαν έναν καταγγελτικό λόγο κατά των μνημονίων και υπέρ της ανεξαρτησίας της χώρας, μακριά από συμβάσεις, κυρίως δανειακές, που οι ΑΝ.ΕΛ θεωρούν ότι υποδουλώνουν τους πολίτες.

Ο Κουίκ στο Καρπενήσι
Την περασμένη Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, επισκέφτηκε το Καρπενήσι ο βουλευτής των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” και γνωστός δημοσιογράφος κ. Τέρενς Κουίκ. Επισκέφτηκε τον τάφο του Παύλου Μπακογιάννη, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες της Ευρυτανικής πρωτεύουσας.

Στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος, μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Η επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ σε Καρπενήσι και Λαμία έγινε στα πλαίσια της προσυνεδριακής περιοδείας του σε 16 νομούς της χώρας."

Στο Καρπενήσι, επισκέφθηκε τα καινούρια γραφεία του Κινήματος και με την παρουσία του Πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Μπακόλα, μελών της τοπικής Συντονιστικής και μελών της νεολαίας του Κινήματος, έκοψε τη βασιλόπιτα, με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι που αντιστοιχούσε στον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο.

Προηγουμένως, ο Τέρενς Κουίκ περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους του Καρπενησίου μιλώντας με τον κόσμο με τον οποίο αντήλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ υπήρχε και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης ο οποίος και του ανέφερε ότι το 2012 έκλεισαν 20 καταστήματα, μεγάλος αριθμός σε σχέση με το μέγεθος του Καρπενησίου.

Νωρίς το πρωί, με την άφιξή του στο Καρπενήσι, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ άφησε μερικά λουλούδια στον τάφο του Παύλου Μπακογιάννη επάνω στον οποίο είναι χαραγμένη η φράση: «Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα». {div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Αναχωρώντας από το Καρπενήσι και αφού επισκέφθηκε και την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μεγαλώνουμε και στην Ευρυτανία. Με την προσωπική φροντίδα του Πολιτευτή μας Κωνσταντίνου Μπακόλα και με τη συνεισφορά των μελών της τοπικής Συντονιστικής, αποκτήσαμε και εδώ τα γραφεία του Κινήματος, τα οποία μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος.

Το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μπακογιάννη δεν μπόρεσα αυτή τη φορά να τον δω, γιατί έλειπε εκτός νομού, αλλά μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τον διαβεβαίωσα ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα προωθήσουν κοινοβουλευτικά όλα εκείνα τα ζητήματα που χρειάζονται λύσεις για να βοηθηθεί η ανάπτυξη μιας πόλης και ενός νομού, που δεν ήταν πάντα στις προτεραιότητες των αθηνοκεντρικών κυβερνήσεων.

Προσωπικά, έχω πάντα ως οδηγό μου αυτό το οποίο έλεγε ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης, ότι: «Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Αυτό ισχύει τώρα, ακόμα περισσότερο, που παλεύω μέσα από τις τάξεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για τις λύσεις που μπορεί να επιτύχει η Ελλάδα για τη σωτηρία της, φυσικά έξω από τα Μνημόνια και τις τοκογλυφικές δανειακές συμβάσεις»."

"Σκιώδης" βουλευτής
Ευρυτανίας ο Κουίκ
Εντωμεταξύ, οι ΑΝ.ΕΛ. ανακοίνωσαν τα πρόσωπα που επιλέχθησαν για να ασκήσουν κοινοβουλευτική εποπτεία στη Στερεά Ελλάδα, με τον Τέρενς Κουίκ να αναλαμβάνει να καλύψει κοινοβουλευτικά τους νομούς Ευρυτανίας και Φωκίδος.

Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νομού Φθιώτιδας ανατέθηκε στον Νότη Μαριά, ενώ την εποπτεία Εύβοιας και Βοιωτίας ανέλαβε ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Καπερνάρος.