Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Παραιτήθηκε ο Αντωνίου από τα Άγραφα. Τι τον οδήγησε στην απόφαση. Εκτός ομάδας και ο Ντότσικας

"Βόμβα" έσκασε χθες, Τετάρτη (30/01), το βράδυ. Ο Δημήτρης Αντωνίου αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Αγράφων, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του στους διοικούντες του συλλόγου, η οποία έγινε δεκτή, με το "διαζύγιο" των δύο πλευρών να έρχεται μέσα σε φιλικό κλίμα. Η απόφαση αυτή εκνεύρισε τον Ντότσικα, ο οποίος έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας των Αγράφων.

ANTWNIOU

Ο ίδιος κάνει λόγο για διαφορετικές αντιλήψεις στο εσωτερικό της ομάδας, καθώς και στον προγραμματισμό της χρονιάς.

Μια από τις πιθανές αιτίες, επίσης, της απόφασης του ίσως βρίσκεται στην επιθυμία ποδοσφαιριστή του συλλόγου να αποχωρήσει από την ομάδα, γεγονός ωστόσο που δεν αποτελεί τον κύριο λόγο, αλλά σίγουρα τον… τελευταίο.

Ο Δημήτρης Αντωνίου αποχωρεί ως φίλος από τα Άγραφα, μετά από 4χρονη παρουσία στον πάγκο του συλλόγου, τονίζει πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας και ελπίζει πως θα εκπληρώσει τους φετινούς στόχους της.

Η ομάδα θα κατέβει πιθανότατα στο επόμενο παιχνίδι, το επικείμενο ντέρμπι κορυφής με την Κρέντη, με δίδυμο στον πάγκο της τον μέχρι πρότινος βοηθό του Αντωνίου κ. Δημήτρη Αθανασόπουλο και τον ποδοσφαιριστή (και πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ) Ηλία Τσιγαρίδα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο για την επιλογή του νέου τεχνικού, με αρκετά ονόματα να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι.

Εκτός ομάδας και ο Ντότσικας
Οι ραγδαίες εξελίξεις στα Άγραφα έφεραν και τον Βασίλη Ντότσικα εκτός ομάδας μετά από επιλογή του ίδιου. Ο έμπειρος μέσος διαφώνησε με την απομάκρυνση-παραίτηση του τεχνικού κ. Αντωνίου και έθεσε εαυτόν εκτός συνέχειας. Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως ίσως είχε κλήσει στη Μυρίκη, αν  δεν είχαν σταλθεί τα δελτία των δυο ποδοσφαιριστών, που απέκτησε η ΑΟΜ στην ΕΠΟ. Επίσης, παρά τις προσπάθειες των ΑΠΟΚ και Αίολου να τον αποκτήσουν ο ίδιος αποφάσισε να μην ενταχθεί στο ρόστερ κάποιας ομάδας.