Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ»: 12 υποτροφίες σε ευρυτάνες φοιτητές. Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» θα προβεί στην χορήγηση υποτροφιών σε Ευρυτάνες φοιτητές και σπουδαστές για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

ypotrofies-belouxi

Υποψήφιοι είναι όσοι έλκουν την καταγωγή τους από τον νομό μας, ενώ για τη χορήγηση της οικονομικής βοήθειας λαμβάνονται υπόψη η οικονομική και οικογενειακή κατάσταση (κύριο κριτήριο), όπως επίσης και η βαθμολογία.

Να αναφέρουμε πως χορηγούνται 4 υποτροφίες των 2000 δολαρίων η κάθε μία, μαζί με τιμητικό έπαινο, καθώς και 8 ακόμη υποτροφίες (οικονομικά βοηθήματα) των 1000 δολαρίων, συνοδευόμενες επίσης από τιμητικό έπαινο.

Τα δικαιολογητικά

Όσον αφορά τους πρωτοετείς φοιτητές, οφείλουν να προσκομίσουν επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου λυκείου, βεβαίωση πανεπιστημιακής ή άλλης σχολής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αναφέρεται στην εγγραφή στο Α΄ έτος και τη σειρά επιτυχίας, πιστοποιητικό σπουδών με αναλυτική βαθμολογία του Α΄ εξαμήνου και Γενικό Μέσο Όρο, πιστοποιητικό απορίας των τοπικών αρχών διαμονής ή φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού της Δ.Ο.Υ., πιστοποιητικό πολυτεκνίας (αν υπάρχει) καθώς επίσης και δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές της σχολής στην οποία φοιτά.

Οι φοιτητές άλλων ετών πρέπει να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά: πιστοποιητικό σπουδών με αναλυτική βαθμολογία όλων των εξαμήνων και Γενικό Μέσο Όρο, πιστοποιητικό απορίας των τοπικών αρχών διαμονής ή φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού της Εφορίας, πιστοποιητικό πολυτεκνίας (αν υπάρχει) και δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές της σχολής στην οποία φοιτά.

Οι προθεσμίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέχρι τις 10 Μαΐου 2013 με επιστολή ή ιδιοχείρως στον κ. Βασίλη Τριχιά (οδός Κρήτης 28, 15121 Πεύκη). Να αναφέρουμε πως το έντυπο της αίτησης διατίθεται από τον κ. Τριχιά και τον κ. Κώστα Αβράμπο, στο Ξενοδοχείο ΠΑΡΝΩΝ, Γ' Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη (πλατεία Λαυρίου), στην Αθήνα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση users.sch.gr/xrgian. Σημειώνεται πως αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα λαμβάνονται υπόψη. {div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις το κοινό μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα 210-8020267 και 697-9123301.

Εκδήλωση για βράβευση

Εντωμεταξύ, η Ένωση πραγματοποιεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, ειδική τελετή στην οποία θα απονεμηθούν οι υποτροφίες στους Ευρυτάνες φοιτητές και σπουδαστές που επελέγησαν από την Επιτροπή Υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 4:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο ΠΑΡΝΩΝ, Γ' Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη (πλατεία Λαυρίου), στην Αθήνα.