Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

Γενική Συνέλευση και εκλογές για τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ευρυτανίας. Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τρόφιμα

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 10.30 το πρωί ο Σύλλογος Πολυτέκνων του νομού Ευρυτανίας πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση, στα γραφεία του, στο Καρπενήσι.

dianomi gravieras 2012

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι τα εξής: εκλογή προεδρείου γενικής συνέλευσης, διοικητικός απολογισμός έτους 2012, οικονομικός απολογισμός έτους 2012, ανάγνωση έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής για οικονομική διαχείριση έτους 2012, ψηφοφορία για την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. από ευθύνες διοίκησης και οικονομική διαχείριση έτους 2012, απόφαση έγκρισης του προτεινόμενου προϋπολογισμού για το έτος 2013 και όποιο άλλο θέμα τυχόν προκύψει.

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 στα γραφεία του συλλόγου, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τη διανομή τροφίμων

Εντωμεταξύ να θυμίσουμε πως την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τη δωρεάν διανομή τροφίμων του προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Τα δικαιολογητικά που οφείλουν να προσκομίσουν οι δικαιούχοι είναι: αίτηση, υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα μέσω ενός μόνο φορέα υλοποίησης, φωτοτυπία ταυτότητας (θεωρημένη) ή διαβατηρίου ή άλλου νομίμου εγγράφου ταυτοποίησης, πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, καθώς και θεωρημένο αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος του προηγούμενου έτους εφαρμογής του προγράμματος.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 22370-22308 και 6978331579.