Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αύριο το βράδυ live, στην Αθήνα

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μας προσκαλεί σε μία μοναδική συναυλία το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013. Παρέα πάντα με τους μουσικούς του συνεργάτες και συνοδοιπόρους, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μας υποδεχθεί στο Fuzz Club για μια συναυλία σαν να ήταν καλοκαίρι...

alkinoos-ioannidis

Χωρίς την ελάχιστη κατανάλωση των χειμωνιάτικων χώρων, με ώρα έναρξης στις 21:30, με ώρα λήξης που θα επιτρέπει την χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ο Αλκίνοος μας καλεί σε μια συνάντηση, για να μοιραστούμε λέξεις, νότες, σκέψεις και αισθήματα.

Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και διασκευές. Η ένταση και η ησυχία, η φόρμα και ο αυτοσχεδιασμός, η επικοινωνία και η εκμυστήρευση, η αγωνία και η χαρά της συνύπαρξης, δημιουργούν ένα πρόγραμμα ιδιαίτερο και δυνατό.

Για αυτή την ξεχωριστή συναυλία, ο Αλκίνοος μάς επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη: Καλεσμένη του για ένα μέρος του προγράμματος θα είναι η πολύ σημαντική Σκωτσέζα τραγουδοποιός Karine Polwart, η οποία σύμφωνα με το περιοδικό Word: "Πηγαίνει την καρδιά σε μέρη που λίγοι τραγουδιστές ξέρουν ότι υπάρχουν..."

FUZZ live music club

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ώρα έναρξης: 21.30.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Τηλ.: 210 3450 817

www.fuzzclub.gr

Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 13 ευρώ