Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Γιάννης Κότσιρας και Στάθης Δρογώσης live απόψε στο Φεστιβάλ Οίτης 2013, στην Υπάτη

Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν ίσως ο πιο επιτυχημένος για τον Γιάννη Κότσιρα. Οι παραστάσεις του σε όλη την Ελλάδα, ήταν κάτι παραπάνω από πλήρεις, ενώ οι εντυπώσεις του κόσμου από αυτές ήταν εξαιρετικά θετικές. Για ακόμη μια φορά θα τον απολαύσουμε στα Λελέικα Υπάτης, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Οίτης, σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013.

politismos554

Ταυτόχρονα πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το καινούριο του CD με τον τίτλο "Μουσικό Κουτί", το οποίο έλαβε τις καλύτερες κριτικές ενώ η υποδοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης. Τραγούδια όπως το "Για σένα", το "Κάντε όλοι στην άκρη", το "Δύο ξένοι" και άλλα κατέλαβαν στις πρώτες θέσεις των μεταδόσεων στα ραδιόφωνα και το CD ήδη ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη πωλήσεων καθώς ήδη βρίσκεται σε περισσότερα από 100.000 σπίτια.

Μετά από αυτό τον επιτυχημένο χειμώνα, ο Γιάννης Κότσιρας θα πραγματοποιήσει μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα έχοντας στην παρέα του αυτή τη φορά έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς: τον Στάθη Δρογώση. Η πρώτη συνάντηση των δύο καλλιτεχνών ήταν στα τέλη του 2003, όταν ο Στάθης Δρογώσης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό δίσκο του "Ο χειμώνας δεν θα' ρθει", στον οποίο ο Γιάννης Κότσιρας τραγούδησε μαζί του το τραγούδι "Βιαστικό πουλί του Νότου" ενώ η τελευταία του δουλειά με τον τίτλο "Όμορφη ζωή" κυκλοφόρησε το 2010 και διανέμεται δωρεάν από την Antelma Music.

Τόπος Τεχνών «Χώρα»

Λελέικα Υπάτης

Τιμές εισιτηρίων: προπώληση προς 12 ευρώ, στο SEVEN της πλ. Λαού, πόρτα 15 ευρώ.