Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Η Μόνικα γράφει μουσική για την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Μέχρι την Κυριακή (7/7) η θεατρική παράσταση

monika-antigoni

Η "δικιά μας", Μόνικα, η Μόνικα Χριστοδούλου (κόρη του χειρουργού ορθοπεδικού Νίκου Χριστοδούλου που για χρόνια διεύθυνε την χειρουργική ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Καρπενησίου), υπογράφει τη μουσική επένδυση της θεατρικής παράστασης «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, που έκανε πρεμιέρα στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη στις 19 Ιουνίου και οι παραστάσεις συνεχίζονται μέχρι και τις 7 Ιουλίου 2013.

Η «Αντιγόνη» ανεβαίνει σε μετάφραση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, σκηνοθεσία της Νατάσας Τριανταφύλλη, με φωτισμούς του Scott Bolman (φωτιστή του Bob Wilson) και κοστούμια της Ιωάννας Τσάμη. Συμμετέχουν η πρόσφατα βραβευμένη με το βραβείο Μελίνα Μερκούρη Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο και οι Ορφέας Αυγουστίδης, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Βίκυ Παπαδοπούλου, Χρήστος Σαπουντζής και Λυδία Φωτοπούλου.

Μουσείο Μπενάκη, Αίθριο. Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου (τηλ. 2103453111). ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Β Κύκλος 3 - 7 Ιουλίου 2013. ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 22.00. ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Κανονικό: 20€, Ατέλειες, Ανω των 65: 15€, Φοιτητικό: 10€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηριών για κάθε μέρα), Κάτοχοι κάρτας ανεργίας: 5€ (ισχύουν την πρώτη βδομάδα και για περιορισμένο αριθμό θέσεων).

Ευρυτανικά Νέα” με πληροφορίες απο musiccorner.gr