Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Συνεχίζει στο Καρπενήσι την προετοιμασία του ο Πλατανιάς

platanias-xania-1

Το Καρπενήσι θα φιλοξενήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ΠΑΕ Πλατανιά, όπως έκανε γνωστό σήμερα επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Πέρα από προβλέψεις στοίχημα των «ερυθρόλευκων» είναι να διατηρήσουν και τη νέα σεζόν τον ισχυρό τους ρόλο στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι πρώτες βάσεις από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το επιτελείο του έχουν αρχίσει να μπαίνουν από την Κρήτη, με τις διπλές προπονήσεις στο γήπεδο του Μάλεμε. Εκεί θα παραμείνουν λίγες ημέρες ακόμη, καθώς, όπως ενημερώνει η ανακοίνωση της ομάδας την Παρασκευή 12/7 ξεκινάει το ταξίδι των Κρητικών για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Αναλυτικά:

«Το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά, με το πλοίο «Ελυρος» της ΑΝΕΚ LINES, η ομάδα του Πλατανιά Χανίων, απ’ όπου, την επόμενη ημέρα, θα μεταβεί οδικώς στο Καρπενήσι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έως και τις 26 Ιουλίου».

Τα ονόματα της αποστολής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, με τους Σέρα και Αγιάλα να τεστάρονται ακόμη από τον Ουζουνίδη και τη διοίκηση να περιμένει τις αποφάσεις του, αντίθετα από τον Ράφαελ που όλα τα προγνωστικά τον ντύνουν στα ερυθρόλευκα